Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egy vidéki egyetemet...

Ha egy vidéki egyetemet másodiknak jelöltem meg, és az elsőre nem vesznek fel, de oda van elég pontom, van esélyem? Vagy csak azokat veszik fel, akik elsőként jelölték meg?

Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyugi, a rendszer ki van találva!

Ha az első helyre nincs elég pontod, de a másodikra igen, akkor senkit sem érdekel hogy hanyadiknak jelölted, felvesznek. Okos emberek írták a pontszámító programot, gondoltak erre is.

Épp ezért ponthatár, vicces lenne ha több pontod lenne mint a határ de mégsem vennének fel...

2013. jún. 11. 20:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, mert kb 200-al többen jelentkeztek vidékre, Pestre meg 3x annyian...

És ha nem vesznek fel Pestre, a vidéki pontszámokhoz képest sokkal több lesz azért nekem. Csak már hallottam ilyen verziót is.

2013. jún. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!