Hogyan kerülhetnék be mégis kollégiumba?
magas az egy főre jutó jövedelem, nem vagyok hátrányos helyzetű és még testvérem sincs, a tanulmányi pontjaim erősen átlagosak, ráadásul közel lakok (15 km).
hallottam olyat, hogy a lakcímet átjelenteném egy 200 km-re lakó ismerőshöz, akkor több esélyem lenne. erre elég az ideiglenes lakcím, vagy az állandó kell?
(szte-áok)
Jelentkezz a Károlyiba, ide mindenkit felvesznek:D
Bár mondjuk az a 15 km kb semmi. Marha sok pénzt spórolnál meg, ha bejárós lennél.
Én mindig bejárós voltam, az utolsó buszom 22.50-kor ment, az első meg 5.15-kor, ugyanaz a helyzet. A sörözgetéseket, pizzázásokat mi 17.00-ra beszéltük meg, bőven elég volt. Mondjuk a társaság (8-10 fő) igen jelentős része (2 ember kivételével) bejárós volt.
De ha megengedhetitek a kolit, keress alternatívát, mondjuk albérletet, a sörözések olcsóbban jönnek majd ki, mert nem a kocsmában veszitek a piát :). A megtakarítást meg lehet költeni a rezsire, meg lehet kipótolni, mert nem lesz rá elég :D. Egyébként keress egy csókost azok között, akik elbírálják a kolijelentkezéseket. Ennél tutibb recept nincs. Olyankor lakhatsz a szomszédban is, lesz koliszobád.
*kop kop
Persze azért lekopogom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!