Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy közösségi oldal,olyan...

Van egy közösségi oldal,olyan mint az Iwiw meg Myvip,ez a VampireFraks.hu. Szeretnék felkerülni, de azok az ismerőseim akik fenn vannak nem küldenek meghívót. Így mégis hogy kerülhetnék föl?

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 00:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz ha az ismerőseid nem hívnak meg az oldalra, de ott van egy chat, amit a nem regisztráltak is tudnak használni.

Azon kérj meg valakit, hogy hívjon meg.

2009. márc. 12. 01:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak valamiért nem tölti be azt a chat-et:( külön ablakban megnyitja,fekete és kész.Tehát az nem működik.
2009. márc. 12. 01:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok.

Most néztem meg, működik.

Vagy töltsd le a legújabb java-t, és úgy próbáld meg, vagy pedig ha fent van, akkor várj, lehet, hogy több perc mire elindul neked.

2009. márc. 12. 01:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Keress valakit aki meg tud hívni.

Én is most hívattam meg magam valakivel, de nem tudom itt korlátlan meghívó van vagy sem? Mert ha korlátozott akkor lehet én sem kapok, ha meg van akkor majd meg tudlak hívni ha nem találsz mást addigra.

2009. márc. 12. 01:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Letöltöttem azt a Javat de így sem viszi azt a chat-et:(

Ha valaki tud lécci hívjon meg!!:D

2009. márc. 13. 17:14
 6/8 anonim válasza:

Elvileg a VF.comhoz nem kell meghívó, ha kell, MyVIPre bárki meg tud hívni - írj privátba, és küldök, az IWIW már neccesebb, ott egy hónap, mire megjön az igényelt meghívó...

Trisha

2009. aug. 27. 15:03
 7/8 anonim válasza:
nekem is kéne meghivo tud küldeni valaki a VampireFraks.hu-ra
2009. okt. 27. 16:04
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én tudok küldeni meghívót, csak küldjétek el az e-mail címeteket az info@haircoholix.hu-ra!:) (Remélem tudok többet is küldeni)
2010. jan. 17. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!