Van egy közösségi oldal,olyan mint az Iwiw meg Myvip,ez a VampireFraks.hu. Szeretnék felkerülni, de azok az ismerőseim akik fenn vannak nem küldenek meghívót. Így mégis hogy kerülhetnék föl?
Elég gáz ha az ismerőseid nem hívnak meg az oldalra, de ott van egy chat, amit a nem regisztráltak is tudnak használni.
Azon kérj meg valakit, hogy hívjon meg.
Az első vagyok.
Most néztem meg, működik.
Vagy töltsd le a legújabb java-t, és úgy próbáld meg, vagy pedig ha fent van, akkor várj, lehet, hogy több perc mire elindul neked.
Keress valakit aki meg tud hívni.
Én is most hívattam meg magam valakivel, de nem tudom itt korlátlan meghívó van vagy sem? Mert ha korlátozott akkor lehet én sem kapok, ha meg van akkor majd meg tudlak hívni ha nem találsz mást addigra.
Letöltöttem azt a Javat de így sem viszi azt a chat-et:(
Ha valaki tud lécci hívjon meg!!:D
Elvileg a VF.comhoz nem kell meghívó, ha kell, MyVIPre bárki meg tud hívni - írj privátba, és küldök, az IWIW már neccesebb, ott egy hónap, mire megjön az igényelt meghívó...
Trisha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!