Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Eltanácsoltak a középiskolából...

Eltanácsoltak a középiskolából, mit tegyek? Hova menjek?

Figyelt kérdés

Magatartási problémák miatt eltanácsoltak a gimnáziumból. 3 évet már elvégeztem, egészen jó eredménnyel, még 1 évem van az érettségiig.

Sajnos már elmúltam 18, tehát nem vagyok tanköteles, azaz egyik hagyományos gimnáziumba se vesznek fel 1 évre.

Felnőttoktatási képzés se megfelelő, mert ott minden tárgyból alkalmassági vizsgát kéne tennem, illetve az felnőttoktatási iskola 20 km-re van.

Jelenlegi végzettségem 8 általános, tehát nem indulok túl jó esélyekkel a munkaerő piacon.

Esetleg van valakinek értelmes tanácsa, tapasztalata?

Köszönöm

2013. jún. 11. 14:50
1 2
 1/18 acelsziv ***** válasza:
87%

Elmégy dolgozni és estin le tudsz érettségizni.

Mi a fenét csináltál, amiért kirúgtak?

2013. jún. 11. 15:00
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

"Magatartási" probléma?

AZ meg mi

2013. jún. 11. 15:53
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem abban kértem tanácsot, hogy mit és miért tettem.

Elmennék dolgozni, de nincs sok munkalehetőség abszolút képzetleneknek.

2013. jún. 11. 16:56
 4/18 acelsziv ***** válasza:
50%

Jó. Ha te így válaszolsz, akkor én is ok?

Magatartási problémák miatt rúgtak ki, tehát bizonyára egy kis nyegle kenguru voltál,aki azt gondolta: neki mindent lehet. Aztán túllőttél a határon és kibaßtak. Helyes. Most majd a púpot szívogatva elgondolkozol azon, hogy megérte-e... Most szépen elmehetsz trógernek építkezésre, vagy gyárba szalag mellé minimálbérért. Bravó. Sok sikert.

Mellesleg anyádék mennyire dicsértek meg?

2013. jún. 11. 17:10
 5/18 A kérdező kommentje:

De ha mégis olyan fontos lenne, akkor tessék, ezért csaptak ki:

Egyik diáktársam barátaival éjjelente az utcát járva fiatalokat támad meg, és késsel kirabolja Őket. Egyik éjjel egy nagyon kedves barátom 12 éves öccsét támadták meg, megfenyegették, mire az átadta telefonját és értékeit.

Mivel a rendőrség nem igazán törődött az üggyel, az áldozat, bátyja és én megvártuk a lehetséges elkövetőket az iskola után, az áldozat felismerte egyik támadóját az évfolyamtársam személyében.

Másnap átkutattam az elkövető táskáját, és megtaláltam az áldozat elvett zenelejátszóját. Majd számon kértem az elkövetőt, kértem hogy jelentkezzen a Rendőrségen, és szolgáltassa vissza az elrabolt értékeket.

Nem volt hajlandó értelmesen társalogni, fenyegetőzni kezdett. Ideges lettem, összeverekedtünk. Én nyertem.

Az Igazgatóság szent meggyőződése, hogy csupán rasszista szándékból támadtam, ezért eltanácsoltak.

2013. jún. 11. 17:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem bánom amit tettem, megérdemelte. Anyámék nem örülnek hogy kicsaptak.
2013. jún. 11. 17:22
 7/18 acelsziv ***** válasza:
85%
Erre már hiába írnék bármit is... Eső után köpönyeg. De tényleg annyi lehetőséged maradt, hogy elmégy dolgozni és estin leérettségizel. Esetleg valahol fellebbezel az igazgatóság ellen.
2013. jún. 11. 17:28
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Jól tetted...szar cigányokat ütni kell. Sok sikert!!!!
2013. jún. 11. 17:28
 9/18 acelsziv ***** válasza:
77%
8-as de amikor a szlovákok és a szerbek ugyanezen felkiáltással verik a magyarokat akkor te óbégatsz a leghangosabban ugye? Megverte a gyereket és ő szívta meg. Megérte vajon?
2013. jún. 11. 18:37
 10/18 A kérdező kommentje:

Egyik részről megvédtem a becsületem, és nem hagytam hogy egy senkiházi purdé fenyegessen és lökdössön.

Másik részről meg kicsaptak :/

Azért a két eset nem összehasonlítható! A határon kívüli magyarok nem rabolják de a szerbeket, szlovákokat!

2013. jún. 11. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!