Vendéglátósok, adnátok tanácsot?
20 éves lány vagyok,sima érettségim van (kitörölhetem vele),a vendéglátás érdekel,dolgoztam/dolgozom benne de papír és tudás nélkül nem sok lehetőségem van.
A szakácsot kilőttem,látom hogy mi van a konyhán,nem női munka...
Felszolgáló tetszene,jobb helyen jól lehet keresni,viszont látom hogy 10-12 vagy még több órában folyamatosan talpalnak,nem tudom hogy bírnám-e?
Cukrász nem érdekel.
Találtam egy olyat hogy "Vendéglátásszervező-vendéglős" amiben elvileg szakács és felszolgáló ismereteket is tanulnék+adminisztratív dolgokat,ami nagyon tetszene,viszont pár helyen lehúzták hogy ezzel nem lehet munkát kapni,mert igazából se szakács,se pincér..és hogy inkább tanuljam ki az egyiket rendesen. Szerintetek? Mi igaz ebből? Esetleg tanult valaki ilyet? Elhelyezkedett vele? Főleg vendéglátósok véleménye érdekelne,nem feltétlenül végzettek,de aki dolgozik benne jó ideje.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!