Matematikusnak készülök és nem tudom eldönteni, hogy az emelt matek mellett melyik természettudományi tárgyat válasszam, tudnátok tanácsot adni?
Itt fel vannak sorolva a képzés főbb tantárgyai:
Ezek között szerepelnek többek között a következők: ábrázoló geometria, lineáris programozás és más számítógépes dolog, a fizika alapjai, környezettani alapismeretek, Európai Uniós ismeretek, általános gazdasági és menedzsment ismeretek, minőségbiztosítási ismeretek.
Szerintem válasz olyasmit, ami úgyis szerepel a tantárgyak között, mert később is szükséged lesz rá.
Én fizikát tudom ajánlani, vagy kémiát.
Ez egy ésszerű döntés, hiszen a későbbiek folyamán, és egyetemen is majd meglátod, hogy amit a matematikában tanulsz azt a fizikában lehet alkalmazni, tehát ez egy lényeges összefüggés.
Esetleg még az informatikát ajánlom, hogy melyiket választod, az a te döntésed, és persze amelyik közelebb áll hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!