Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most fogok felvételizni,...

Most fogok felvételizni, tudtok néhány tanácsot adni?

Figyelt kérdés

8-os vagyok,arra lennék kiváncsi milyen egy szóbeli.:)

Ti hogyan gyűrtétek/gyűritek le az izgalmat írásbeli és szóbeli előtt??

Ha valaki közületek most fog gimnáziumba felvételizni írjon privátot!!! :D :D :D

Köszönöm!!!

2012. okt. 5. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia. Én is most fogok felvételizni.:) A barátom tavaly felvételizett, és széttanulta az agyát.xD Felvételi előtt az a lényeg hogy magabiztos legyél . Szerintem. Nameg hogy sokat tanulj.:D
2012. okt. 6. 07:30
 2/9 A kérdező kommentje:
És hova akarsz felvételizni???
2012. okt. 6. 18:34
 3/9 anonim válasza:
Nem kell beszarni, én a hideg almalevet tanácsolom írásbeli előtt, nekem elmúlt tőle a gyomorgörcsöm.Az agyad nem kell széttanulni járj inkább felvételi előkészítőkre(nekem volt a sulimban).A szóbelin pedig teljesen általános kérdéseket tesznek fel, pl.:Van-e háziállatod?, ilyesmi.Mondjuk ha valamilyen szakirányra jelentkeztél akkor lehet, hogy az adott tárgyból és kérdezgetnek.
2012. okt. 7. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. A Kölcseybe (Nyíregyháza) De őszintén ... szarok a szóbelitől. ><
2012. okt. 8. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A mi giminkben szokás, hogy a felvételiztető tanárok mellé beül 2 12.-es diák, és úgymond segítenek a tanároknak felvételiztetni. Tavaly én is bent ültem a felvételin, ugyanazt csináltuk mint a tanárok, mi is ugyanúgy adtunk pontokat, stb. Nálunk beszélgettünk arról, hogy miért ezt a gimit választottad, kértük a diákokat, hogy mutassanak okleveleket, ha hoztak, ha volt beírás az ellenőrzőjében akkor arra rákérdeztünk, ilyesmi, meg voltak teljesen random kérdések is, pl. mi a kedvenc filmed, ilyesmi. A legtöbben izgultak, szerintem ezzel nincs baj, aranyosak voltak :) A lány, aki a legtöbb pontot kapta, egyrészt jó tanuló volt (4-5), higgadt volt, rengeteg oklevelet hozott és mindenhez sokat hozzá tudott szólni, amit kérdeztünk, nem szeppent meg. Az nagyon fontos, hogy tisztelettudó legyél! A lány, aki a legkevesebb pontot kapta, késett vagy fél órát, arrogáns volt és nagyképű, emellett a hobbijaként a "vámpíros könyvek olvasását" nevezte meg, és kb 2-es/3-as tanuló volt..Volt még egy fiú, akinek remegtek a térdei amikor bejött, annyira izgult,és alig bírt megszólalni, de okosakat mondott és kedves volt, ő is sok pontot kapott. Azért igyekezz minél magabiztosabbnak tűnni!
2012. okt. 9. 16:10
 6/9 A kérdező kommentje:

: )

Köszi a választ és a tanácsokat.Melyik iskola ez? : )

2012. okt. 14. 15:05
 7/9 anonim válasza:

Húú én tavaly felvételiztem és emlékszem hogy nagyon féltem. :D

Tőlem a szóbelin nemcsak általános dolgokat kérdeztek hanem rendes anyagot is :/ (nem szakra mentem)

De nagyon rendesek voltak:)

Szóval hajrá és ne félelemmel menj mert úgy nem tudsz rendesen koncentrálni ! :)

Ja meg menj el előkészítőre mert sokat segít! Amúgy hova szeretnél menni?

2012. okt. 15. 18:29
 8/9 A kérdező kommentje:

: ) Köszi a választ.

Az álmom jelen piolanatban a Xantus,másodiknak a Veres Pálnét jelölöm meg. : )

2012. okt. 15. 18:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Ikább az Eötvösbe szeretnék menni.. : )
2012. dec. 24. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!