Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Magyar Képzőművészeti...

Milyen a Magyar Képzőművészeti Egyetem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Jelenleg 17 éves vagyok, az egyik debreceni gimnázium képzőművészeti osztályában vagyok és szeretnék a Képzőművészeti Egyetemen továbbtanulni. Tényleg olyan nehéz bejutni, mint ahogy mondják? Milyen a felvételi? Megfelelő az oktatás?
2009. okt. 8. 16:48
 1/2 anonim válasza:
nézz utána az oldalukon. Igen, nehéz bekerülni. Hogy milyen? Nem mindegy melyik szak. Az alkalmazott grafikus álítólag nagyon jő. a festő szakról eddig nem sok jót hallottam, de ha festőként akarsz tovább menni akkor Pécs a legjobb. Ilyen irányú képzés még van Sopronban és Kaposváron is nem olyan nagy iskolák mint a Képző , de jók. A felvételiről kérdezd a tanáraidat, elvileg az a feladatuk hogy felkészítsenek rá. müvészeti középiskolás
2009. okt. 8. 18:14
 2/2 anonim válasza:
Melyik szak érdekelne? Azt hiszem a festő szakra a "legkönnyebb" bejutni, ez azt jelenti, hogy oda vesznek fel a legtöbb embert. Képgrafika a leghúzósabb. A felvételi 3 részből áll. Az első rostán csak reggel beviszed az eddigi munkáidat, és du. visszamész értük. Ha ezen továbbjutsz, utána jön a rajzolás, kreatív feladatok, stb. Egyébként, ha művészeti suliba jársz, a tanáraid biztos tudnak segíteni. Nem könnyű bejutni, az biztos, de nem is lehetetlen, nekem nem egy ismerősöm van, akit elsőre vettek fel. De sokat kell dolgozni érte, az biztos. Sok sikert! Az oktatásról inkább nem mondok semmit, mivel én nem oda járok, így pedig elég megtévesztő lenne a saját véleményemre alapozni.
2010. dec. 8. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!