Ez most OKJ képzés amire megyek? (Bővebben lent)
Szóval idén érettségizem, és matekból megbuktam, szóval abból augusztusban pótvizsgázom, és ha az sikerül akkor megyek októberbe pótérettségizni belőle.
Viszont én először azt hittem, hogy mivel az iskolák szeptembertől elkezdődnek, így én elcsúsztam egy évet, és csak jövő szeptembertől mehetek OKJ-ra addig meg mentem volna dolgozni. De írtunk pár sulinak, hogy hát az van, hogy ugye matekból nincs érettségim, csak októberbe lesz, de ennek ellenére elkezdhetem-e az iskolát idén szeptemberbe. Az Öveges válaszolt, hogy igen elkezdhetem, bementem, beadtam a jelentkezésem, de csak az után vettem észre, hogy ez amire jelentkeztem itt nem az érettségi a követelmény, hanem a befejezett 10. osztály. Szóval gondolom ezért vesznek fel ide. Viszont csak egy ingyenesen elvégezhető OKJ szakmám van, ez most az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!