SZTE-TTIK: jó a földtudományi? Erős képzés?
nekem 376, de sajnos nem hiszem, hogy elég lesz első helyre.
1. helyen ELTE áll, szintén földtudományi. előző években elég lett volna, de idén 40 emberrek kevesebbet vesznek fel, így szinte tuti a Szeged :)
sztem a 290 is elég, hiszen eddigi években majdnem mindig elég lett volna, és kevesebben is jelentkeztek, a keretszámok pedig maradtak.
te kolis leszel, vagy albis, ha felvesznek? spórolós albérlőtársat keresek :D
Huh, az jó.:)
Nem tudom, azért hátha felvesznek téged az első helyre.:) Bár nekünk azt mondták, hogy Szegeden jobb a földtudományi képzés. De szerintem mindkét helyen színvonalas.:)
Azt még nem döntöttem el, de talán inkább albérlet.:D
csak azért lett volna kézenfekvő az elte, mert én már évek óta pesti vagyok :D de nembaj, vágyom már máshova.
ha felvesznek, és komolyan érdekel az albérlet, akkor keress már meg légyszi, mert tényleg a lehető legkedvezőbben akarom megúszni az anyagiakat. :) és szivesen laknék másik földtudóssal. ja, és lány vagyok, ha ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!