Melyik szakmát lenne érdemesebb tanulni, amelyikkel a végzés után (2 év) a legkönnyebben lehetne elhelyezkedni?
Ezekkel a végzettségekkel mennyit lehet keresni havi szinten?
(Mihály Dénes Szakképző Iskola) Az iskolával, oktatással, tanárokkal kapcsolatos véleményeket is szívesen fogadom.
A szakmákat akár sorrendbe is állíthatjátok érdemileg.
- Pedagógiai- és családsegítő munkatárs
- Gazdasági informatikus
- Szoftverfejlesztő
- Pénzügyi termékértékesítő(bank, befektetés, biztosítás)
- Pénzügyi-számviteli ügyintéző
- Vállalkozási és bérügyintéző
- Irodai asszisztens
- Ügyviteli titkár
A válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm!
Én is ezeken és az ügyviteli titkáron gondolkozom nagyon.
2015 szeptemberében iratkoztam be a Mihály Dénes Szakképző Iskola pécsi tagintézményébe informatikai rendszergazda tanfolyamra, szóval véleményt csak erről a tagintézményről és tanfolyamról tudok írni.
A tanfolyamot a könnyebb kezelhetőség miatt két részre osztanám:
- Programozás modul (C, C++, html, css, javascript, php)
- Rendszergazdai modul (CCNA - Cisco - hálózatépítés, router programozás, szerverüzemeltetés)
Engem a programozás annyira nem érdekel, a szerverüzemeltetés, illetve Cisco területen szerettem volna tudást szerezni, de a rendszergazdai modult oktató tanár tudása nagyon elavult, az oktatott tananyag nem naprakész:
- Windows Server 2003 és XP telepítése (2016-ban...)
- a CISCO Packettracer programot nem tudta normálisan használni, a vizsgasor (40 kérdés, minden kérdésre 4 válaszlehetőség van - karikázós) felére vagy nem tudta a választ, vagy rossz választ adott.
A programozás modulban oktatott dolgok teljesen rendben vannak (mert másik tanár oktatja). Szóval ha naprakész tudást szeretnél szerezni (Windows Server 2008/2012, Linux, CCNA-CCNP) akkor ne ezt az intézményt válaszd.
Mint fentebb már írtam, a véleményemet az intézmény pécsi tagintézményéről és konkrétan az informatikai rendszergazda képzésükről írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!