Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Beírtak egy csomót hiányzónak...

Beírtak egy csomót hiányzónak mikor nem is hiányoztam, és ha nem viszek igazolást fegyelmit inditanak ellenem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Orvosnak mit mondhatnék? Vagy mit tegyek? tanárok persze nem hisznek nekem
2009. okt. 7. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Milyen körülmények között történt ez? Egy (illetve több)napon több tanár beírt hiányzónak, miközben ott ültél? Ez így furán hangzik. Küldd be a szüleidet, mutasd be a füzetedet, amit azokon az órákon írtatok, igazolják az osztálytársaid, hogy bent voltál - mért kéne hamis bizonyítékot keresni, ha egyszer ott voltál? Nem lehet, hogy összetévesztették a nevedet valakiével? Ez így nagyon furcsa!
2009. okt. 7. 14:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát az osztályom nem fog bizonyitani mert utálnak. A tanárok meg mivel most vagyunk 9.esek nem tudják a neveket. Szüleim sem nekem hisznek mert bevallom voltk lógós dolgaim de most tényleg nem, és senki sem hisz nekem :S
2009. okt. 7. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát, ha senki nem hisz neked illetve áll melléd, meg még lógós is voltál, úgy nehéz lesz. Esetleg kinyomozhatod, hogy melyik gyerek hiányzott, aki nincs beírva. Amúgy, ha sok az igazolatlan óra, akkor osztályozóvizsgát kell tenni, mert nem fogadják el az éved.
2009. okt. 7. 14:40
 4/12 A kérdező kommentje:
hát egy hetet írtak be. De nem akarok se igazolatlant, se fegyelmit...
2009. okt. 7. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Bocs, lehet én vagyok hülye, de azt mondod 1 héten át minden nap beírtak hiányzónak, tehát mindenn nap hangosan be kellett diktálni a hiányzók nevét, és te azt mondod, h olyan gy.kér vagy h 1-szer se vetted észre h mondták a nevedet??? Vagy hogy, mert tényleg nem vágom. :D

Amúgy meg lehet oldani, akár orvossal ha jó viszonyba vagytok vele, vagy szülő igazolhat 3 napot.

2009. okt. 7. 16:32
 6/12 A kérdező kommentje:
nem dikáljáűk itt, tanár körbenéz és beírja...:S
2009. okt. 7. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:

" A tanárok meg mivel most vagyunk 9.esek nem tudják a neveket."... -Körbenéz és beírja.-"

Hát akkor hogy írják be a hiányzókat, ha a neveket nem tudják, és diktálni se diktálnak? Ráadásul 1 nap min 5 órád biztos van, azaz 1 nap 5 tanár tart órát...

Na mindegy, most vagy te sumákolsz, vagy én vok sötét továbbra is. =)

2009. okt. 7. 19:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudják nagyjából de nem rendesen, és tudom hogy ki helyett írtak be, ed ez nem hat meg senkit.
2009. okt. 7. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:
A fegyelminek nem lesz semmi következménye, mit gondolsz, halálbüntetést kapsz? A legeslegrosszabb esetben átraknak másik iskolába, ha meg az ittenieket úgyis utálod, az nem egy nagy hátrány. Ebből speciel a szüleid húzhatják a rövidebbet, mert az ő kötelességük a te iskoláztatásodról gondoskodni. Meg az of is szokott telefonálni a szülőknek, ha egy hétig hiányzik a gyerek és őt nem értesítik. A szülőket a jegyző akár börtönbe is csukathatja, erre konkrétan pár hete volt példa, úgyhogy mondd meg a szüleidnek, hogy ha nem akarnak börtönbe vonulni vagy téged intézetbe rakatni, akkor tegyenek valamit.
2009. okt. 7. 19:47
 10/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom. csak mivel épp amúgyis iskolátváltok költözés miatt, félek emiatt nem vesznek majd át, főleg hogy az nem ilyen szar suli
2009. okt. 7. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!