Ha 250 órát hiányoztam, osztályozót kell írnom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szakközépiskolába járok, és szerintem 260-270 órát hiányoztam már, de van olyan tantárgy amiből meg van a 3 jegy, de most 250 óra felett mindenből kell osztályoó?2011. máj. 6. 06:38
1/3 anonim válasza:
google ---> 250 óra hiányzás ---> 1.találat [link]
Egyébként meg próbáld meg kidumálni az iskoláddal hogy beteg voltál meg hátha nincs meg a 250 órád és akkor ne is legyen meg. Amúgy meg szintén informálódj ha megvan mert valamiből csak le kell tenned azt a záróvizsgát, minél előbb annál jobb.
2/3 anonim válasza:
Nálunk a 18 év alattiaknál nem foglalkoznak vele, de szerintem már a 18 év felettiekkel sem...
3/3 anonim válasza:
250 óra hiányzásnál automatikus évismétlés, vagy osztályozó vizsga.
Kérdezd meg a sulidban, hogy nálatok hogy megy. Hogy sikerült ennyit összeszedni? ha 35 órás tanulmányi héttel számolunk az 7 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!