Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha 250 órát hiányoztam,...

Ha 250 órát hiányoztam, osztályozót kell írnom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szakközépiskolába járok, és szerintem 260-270 órát hiányoztam már, de van olyan tantárgy amiből meg van a 3 jegy, de most 250 óra felett mindenből kell osztályoó?
2011. máj. 6. 06:38
 1/3 anonim ***** válasza:

google ---> 250 óra hiányzás ---> 1.találat [link]

Egyébként meg próbáld meg kidumálni az iskoláddal hogy beteg voltál meg hátha nincs meg a 250 órád és akkor ne is legyen meg. Amúgy meg szintén informálódj ha megvan mert valamiből csak le kell tenned azt a záróvizsgát, minél előbb annál jobb.

2011. máj. 6. 07:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk a 18 év alattiaknál nem foglalkoznak vele, de szerintem már a 18 év felettiekkel sem...
2011. máj. 6. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:

250 óra hiányzásnál automatikus évismétlés, vagy osztályozó vizsga.

Kérdezd meg a sulidban, hogy nálatok hogy megy. Hogy sikerült ennyit összeszedni? ha 35 órás tanulmányi héttel számolunk az 7 hét.

2011. máj. 6. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!