Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Rajtam kívül is van aki...

Rajtam kívül is van aki ilyenkor tanul?

Figyelt kérdés
Öntsetek belém lelket :D
2013. máj. 31. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Erős kísértést érzek rá, de a szemem ilyen fényben nem bírja az olvasást (elkezdek könnyezni), pedig szerintem fent leszek még vagy egy órát, úgyhogy elüthetném hasznosan. Sajna emiatt kábé hatig tudok tanulni, szóval korán (9-10) szoktam kelni, meg akkor legalább frissebb az elmém. :D

Angol emeltem lesz. Te mire készülsz?

2013. máj. 31. 23:20
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem is angol emeltem lesz, első válaszoló (nem a kérdező vagyok :) ).
2013. máj. 31. 23:30
 3/11 anonim válasza:
Az a helyzet hogy szerintem a neten szorfoztok, nem pedig tanultok! :) Ha tanulnatok, nem latnank ezt a kerdest, sem pedig az elso 2 valaszt! Szoval, egy kalappal, es koncentracio, mert a netezessel nem sokra fogtok menni, max faradtabbak lesztek a vizsgan :) A kerdesre valaszolva: En mar nem tanulok este, ha erzem hogy mar ugy sem fog menni, hiaba is eroltetem. Viszont nap kozbe hidd el sok olyan ido van amit "elveszteget" az ember es kozben tanulhatna, es olyankor az eszed is "resen van" :)
2013. máj. 31. 23:41
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi :D

nekem német emelt lesz, de még egy szót sem tanultam rá :( mondjuk angolom már megvan a németet csak nyelvvizsga miatt csinálom. :D pedig egy angolra még úgy is beülnék, h kb egy éve nem is gyakoroltam :D

most pl matek emeltre tanulok :( meg a többi szar tétel :( 104 tételem lesz + német :(

2013. máj. 31. 23:43
 5/11 A kérdező kommentje:

amúgy igen 3. msot épp eszek de amúgy is csak netezek :D

meg nem csak így el-el vesztegettem az időt, hanem egész nap konkrétan nem csináltam semmit, de mindennapra be van osztva h 4 tétel , aztán persze h alap már h hajnali 2ig fent vagyok :( nappal egyszerűen nem tudok tanulni...

2013. máj. 31. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:

,,Az a helyzet hogy szerintem a neten szorfoztok, nem pedig tanultok! :) Ha tanulnatok, nem latnank ezt a kerdest, sem pedig az elso 2 valaszt!"

Első válaszoló vagyok, és ehhez azt fűzném hozzá, hogy pont azt írtam le, hogy épp nem tanulok. Szövegértés. A második válaszoló sem írta, hogy épp tanul.

Amúgy meg sok sikert mindenkinek!

Mennyire vagytok magabiztosak eddig?:)

Nekem még van egy hetem.

2013. máj. 31. 23:50
 7/11 A kérdező kommentje:

hát most elég jól megy ez a napi 4 tétel, de pl átnézni már nem igazán van időm (vagyis inkább akaratom) másnap. olyan lusta vagyok, h azt már tanítani kéne. de emellett maximalista is, nem jó párosítás :D

már 41 megvan a 104ből am :D

2013. máj. 31. 23:52
 8/11 anonim ***** válasza:

104 tétel? Honnan szedtél össze annyit? :D

Nekem 21 van kidolgozva, a többi 20 tételt könyvből olvasgatom. =o

Amúgy én be vagyok tojva, írni-olvasni tudok angolni, de hogy meg tudok-e szólalni, az egyelőre rejtély.

2013. máj. 31. 23:55
 9/11 anonim ***** válasza:

,,Amúgy én be vagyok tojva, írni-olvasni tudok angolni"

Jaj na. A magyarom már más téma.

2013. jún. 1. 00:00
 10/11 A kérdező kommentje:

pedig ugye még előrehozottam is van :D

20 irodalom, 20 nyelvtan, 20 töri, 20 infó, 24 matek :D meg ugye a német, ne felejtsük el, de sztem már megvárom mikor megmondják milyen lett, lehet el se megyek :D

amúgy ha írni olvasni tudsz nagy baj nem lehet :D ha megnyugtat eddig minden vizsgámon sokkal jobban beszéltem angolul, mint ált :D (felsőfokon + érettségikor 100%-kot is kaptam :D)

2013. jún. 1. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!