Rajtam kívül is van aki ilyenkor tanul?
Erős kísértést érzek rá, de a szemem ilyen fényben nem bírja az olvasást (elkezdek könnyezni), pedig szerintem fent leszek még vagy egy órát, úgyhogy elüthetném hasznosan. Sajna emiatt kábé hatig tudok tanulni, szóval korán (9-10) szoktam kelni, meg akkor legalább frissebb az elmém. :D
Angol emeltem lesz. Te mire készülsz?
köszi :D
nekem német emelt lesz, de még egy szót sem tanultam rá :( mondjuk angolom már megvan a németet csak nyelvvizsga miatt csinálom. :D pedig egy angolra még úgy is beülnék, h kb egy éve nem is gyakoroltam :D
most pl matek emeltre tanulok :( meg a többi szar tétel :( 104 tételem lesz + német :(
amúgy igen 3. msot épp eszek de amúgy is csak netezek :D
meg nem csak így el-el vesztegettem az időt, hanem egész nap konkrétan nem csináltam semmit, de mindennapra be van osztva h 4 tétel , aztán persze h alap már h hajnali 2ig fent vagyok :( nappal egyszerűen nem tudok tanulni...
,,Az a helyzet hogy szerintem a neten szorfoztok, nem pedig tanultok! :) Ha tanulnatok, nem latnank ezt a kerdest, sem pedig az elso 2 valaszt!"
Első válaszoló vagyok, és ehhez azt fűzném hozzá, hogy pont azt írtam le, hogy épp nem tanulok. Szövegértés. A második válaszoló sem írta, hogy épp tanul.
Amúgy meg sok sikert mindenkinek!
Mennyire vagytok magabiztosak eddig?:)
Nekem még van egy hetem.
hát most elég jól megy ez a napi 4 tétel, de pl átnézni már nem igazán van időm (vagyis inkább akaratom) másnap. olyan lusta vagyok, h azt már tanítani kéne. de emellett maximalista is, nem jó párosítás :D
már 41 megvan a 104ből am :D
104 tétel? Honnan szedtél össze annyit? :D
Nekem 21 van kidolgozva, a többi 20 tételt könyvből olvasgatom. =o
Amúgy én be vagyok tojva, írni-olvasni tudok angolni, de hogy meg tudok-e szólalni, az egyelőre rejtély.
,,Amúgy én be vagyok tojva, írni-olvasni tudok angolni"
Jaj na. A magyarom már más téma.
pedig ugye még előrehozottam is van :D
20 irodalom, 20 nyelvtan, 20 töri, 20 infó, 24 matek :D meg ugye a német, ne felejtsük el, de sztem már megvárom mikor megmondják milyen lett, lehet el se megyek :D
amúgy ha írni olvasni tudsz nagy baj nem lehet :D ha megnyugtat eddig minden vizsgámon sokkal jobban beszéltem angolul, mint ált :D (felsőfokon + érettségikor 100%-kot is kaptam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!