Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy menjek el táppénzre?

Hogy menjek el táppénzre?

Figyelt kérdés
Most fogok vizsgázni 3 nap tanár vagyok nem tudják hogy suliba járok, mert mindig szombaton mentem de a a végső vizsgák hétköznap lesznek én szabadságra nem tudok úgye elmenni, mert nkünk azok a szünetek de nem akarom megmondani hogy tanulok és a vizsga miatt mennék el. Hogy menjek táppénzre? mit monjak a dokinak vagy ezt hogy szokták? más kollégáim is mentek már igy táppénre de nm akarom őket megkérdezni
2013. máj. 28. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
és te vagy tanár? szép. vak vezet világtalant.
2013. máj. 28. 17:55
 2/4 Kávétejszín válasza:
Miért ne mondhatnád meg, hogy tanulsz és vizsgára mész?
2013. máj. 28. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:
mert nem a szakmámmal kapcsolatos amit tanultam és már más kollégánál is láttam hogy nem nézték jó szemmel meg ha megmondanám akkor se kapnék szabadságot
2013. máj. 28. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
teljesen más ürüggyel is vehetnél ki szabadságot, gondolom nem két napja tudod, hogy mikor lesz vizsga. amúgy meg ha az orvosod jófej, mondd el neki a sztorit. ha nem jó fej, akkor meg mondd, hogy kimerültél, idegileg kivagy, rossz a közérzeted, és a többi.
2013. máj. 28. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!