Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » FONTOS! Mi a velemenyetek a...

FONTOS! Mi a velemenyetek a debreceni Toth Arpad Gimnaziumrol? Azt hallottam, hogy egy eleg penzes iskola. Igaz ez? Milyen az oktatas? A nyelvi osztalyok mennyire kemenyek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 12:02
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja,és azt még hozzátenném az előzőhöz,hogy egy szóval nem mondtam,hogy okosabbak vagyunk másik gimiseknél,mert biztos vagyok benne,hogy ők is nagyon jó képzésben részesülnek,csupán arról van szó,hogy én nem jártam az Adyba/Kossuthba/Fazekasba,ezértazokról nem is tudok nyilatkozni.Illetve még azt tenném hozzá,hoogy nem azt mondtam,hogy "dúsgazdagok" vagyunk,de nem is vagyunk szegények.Nem tudom miért kell kiforgatni az ember szavait,és miért kell felszínesnek nevezni.Egyébként sem tartom feljebbvaló lánynak magam ezért! U.I.:nem kéne meggondolatlaunul ítélkezni!
2014. aug. 30. 20:19
 32/32 anonim ***** válasza:

Minden nyolcadikosnak: NE a tágot!!!!

Sok az érzéketlen diák. Én nem voltam olyan gazdag, mint a többség, és ott nem az intelligencia a népszerűsítő, hanem a menőség, iPhone és viselkedés.

gyertek a Fazekasba, az jobban karbantartott. A TÁG-ra nem vigyáznak: Kb tavaly óta be van ázva a B208-as öltöző, és sztem azóta sem hozták helyre.

2015. júl. 30. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!