Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » FONTOS! Mi a velemenyetek a...

FONTOS! Mi a velemenyetek a debreceni Toth Arpad Gimnaziumrol? Azt hallottam, hogy egy eleg penzes iskola. Igaz ez? Milyen az oktatas? A nyelvi osztalyok mennyire kemenyek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 12:02
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
29%
KOSSUTH NEM SZNOB!!!!!!!!!!!!!!! Irigyek vagytok!!!!!
2013. jún. 4. 15:30
 12/32 anonim ***** válasza:
52%

Irigyek, mi???

Ahhoz mit szólsz ha valaki beírta a Kossuthot is meg a Fazekast is, és mind a 2 helyre felvették , mégis a Fazekast választotta.....???

2013. jún. 4. 16:24
 13/32 anonim ***** válasza:
Na igen a Fazekas nem rossz, de a Refi is topon van.Igaz hitt oktatásos, de az csak előnyre válik. Értékes emberként kerülsz ki ! Nem beszélve arról, amit elértél azt teljesen a tudásod alapján kapod. Nem mint egyes sulikban .....
2013. jún. 5. 06:11
 14/32 anonim ***** válasza:
Akkor miért írnak annyi rosszat itt a Refiről? Nem tudok semmit arról az iskoláról, csak amit itt olvastam róla.
2013. jún. 5. 12:15
 15/32 anonim ***** válasza:

Igen, de kiderült, hogy azt 1 személy terjesztette, mivel őt elmarasztalták a gimiből és így akarta lejáratni.

Amúgy tök erős gimi !

2013. jún. 5. 17:01
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Én, mint volt Tóth Árpádos örömmel csatolom ezt a linket - bizonyítékul - hogy mindenki tudja: a TÁG még most is kiemelkedik a sorból...:

[link]

2013. jún. 8. 09:19
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 éve odajárok, és végül is nem bántam meg. Tényleg sok a pénzes diák, legalábbis szünetekben majdnem megvakulok a sok converse, nike, adidas meg még isten tudja milyen márkáktól. Nekem ezzel szemben kínai cuccaim vannak, mégse vagyok kirekesztve vagy lenézve emiatt. Legalábbis a szemembe még nem mondták:D Az oktatás kemény. Matek-törin vok, és küzdenem kellett a hármasért idén év végén. Úgy hogy sose voltam hülye matekból. Még annyit, hogy ha kitünő akarsz lenni és nem tudsz/szeretnél napi több órát tanulni akkor hagyd ki a tágot, sokat kell magolni az ötösért. A nyelvi osztályok nem annyira kemények szerintem bár nincs teljes belelátásom a dologba. De gondolom emelt érettségéri, felsőfokú nyelvvizsgára bőven felkészítenek. Kiemelnék még egy fontos dolgot. A tanárok (az enyémek legalábbis) ingyen tartanak felkészítő órákat/faktokat ha emelt érettségire készülsz, így meglehet spórolni az esetleges magántanár költségeit.
2013. jún. 9. 03:15
 18/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk én egy mezei gimibe jártam, de ott is ingyen volt a fakt.
2013. jún. 9. 10:44
 19/32 anonim ***** válasza:

A cívis híres cikknek nem sok jelentősége van. Attól is függ, hogy az illetékesek körében melyik gimi szimpi, meg gondolom egy nívósabb kinézetű helyet illett választani a nemzetközi érettségi helyszínéül. Ennyi. :P

A Bethlen meg azért egyedi mert kínait fognak ott tanítani, és oda se járnak már olyan észkombájnok mint 10-20 éve.

2013. jún. 9. 11:01
 20/32 anonim ***** válasza:
igen, lehet rosszul fogalmaztam, a fakt mellet tartanak külön örákat
2013. jún. 9. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!