FONTOS! Mi a velemenyetek a debreceni Toth Arpad Gimnaziumrol? Azt hallottam, hogy egy eleg penzes iskola. Igaz ez? Milyen az oktatas? A nyelvi osztalyok mennyire kemenyek?
Gondolom az utolsó hozzászóló nem a TÁG-ba jár...
Én most leszek végzős a biosz-kémia tagozaton.
A suliban tényleg elég sok gazdagabb gyerek van, de engem különösebben nem zavar. Rajtam kívül is vannak kevésbé tehetősek.
A nyelvi osztályok nem éppen a legkeményebbek.
Idén végeztem a TÁG-ban, és én speciel nagyon szerettem. Nekem teljesen normális osztályom volt. Jó igen, volt vagy 3 ,,orvos az anyukám-apukám " csemete, de mind normális volt. Nem néztek le/ki, befogadtak,annak ellenére, hogy én egy teljesen átlagos családból származom ( vidéken lakom, nem szóróm csak úgy a pénzt, nincsenek márkás cuccaim, nem BMW-vel járok suliba stb.. :D)
Az oktatás is jó. Bár tudok mondani 2-3 tanárt aki szerintem nem oda való...vagyis..elég egyedi a tanítási módszere... :)
Én egyébként nyelvi tagozaton voltam ( haladó német, kezdő angol ). És nagyon jól felkészítettek az érettségire. A németem pl 94% lett, úgy hogy nem tanultam rá külön, csak az órai tudásom alkalmaztam. És még több is lehetett volna, ha nem vagyok figyelmetlen.
És tényleg tartanak ingyen külön órákat. ( bár lehet nem mindenki ), de én pl az egyik biosz tanáromhoz jártam szakkörre. Csak én voltam, szóval tényleg külön óra feelingje volt. 5 órát foglalkozott csak velem..tehát elég jófej tanár volt :)
Szóval jó a TÁG.;)
Most csak ennyit írok, de ha bármi kérdésed van még, akkor írj :)
én TÁGos vagyok. mindenhol vannak gazdag gyerekek és szegény gyerekek :) akárhova mész, mindenhol vannak hülye idióták és normálisak is. mindegy hova mész.
az oktatás nagyon jó, bár sokat követelnek igaz, de most én is azt mondom hogy f*ck ez sok, de később jól fog jönni :)
NYEK-es vagyok, nem kemény. de nem is könnyű :) kösd fel a gatyát mindenesetre ha oda pályázol! :)
"mert akkora a tudasunk, hogy ide jarhatunk es ennek semmi koze a penzhez."
Na az ilyen megnyílvánulások miatt van a "tágosokról" olyan vélemény amilyen...
Nem vagytok okosabbak mint a fazekasos adys ill. kossuthos diákok. Maximum felvágósabbak!!!
Meg semmi köze a pénzhez??? Aha...nem egy diák csak pénzzel jutott oda be (egynémely ostoba szülő kikotyogta már), az olyan kis gazdag csemeték mint te!
Dicsekszel a sulival dicsekszel a szüleid pénzével, hát az ilyenektől felfordul a gyomrom. Te egy felszínes emberke vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!