Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » FONTOS! Mi a velemenyetek a...

FONTOS! Mi a velemenyetek a debreceni Toth Arpad Gimnaziumrol? Azt hallottam, hogy egy eleg penzes iskola. Igaz ez? Milyen az oktatas? A nyelvi osztalyok mennyire kemenyek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 12:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
9%
Egy szóval szar a TÁG ! ennyii..
2013. jún. 11. 19:19
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az utolsó hozzászóló nem a TÁG-ba jár...

Én most leszek végzős a biosz-kémia tagozaton.

A suliban tényleg elég sok gazdagabb gyerek van, de engem különösebben nem zavar. Rajtam kívül is vannak kevésbé tehetősek.

A nyelvi osztályok nem éppen a legkeményebbek.

2013. jún. 28. 13:00
 23/32 anonim ***** válasza:
És nagyjából a nyelvi osztályokban milyen átlaggal és hány pontos felvételivel lehet bejutni?
2013. jún. 28. 15:19
 24/32 anonim ***** válasza:
Én is most leszek nyolcadikos, a TÁG-ba kéészülök, akárki akármit mond. Nyilván mindenki azt a sulit védi, amelyikbe jár. Fölösleges vitatkozni.
2013. aug. 23. 18:07
 25/32 könyvborító válasza:

Idén végeztem a TÁG-ban, és én speciel nagyon szerettem. Nekem teljesen normális osztályom volt. Jó igen, volt vagy 3 ,,orvos az anyukám-apukám " csemete, de mind normális volt. Nem néztek le/ki, befogadtak,annak ellenére, hogy én egy teljesen átlagos családból származom ( vidéken lakom, nem szóróm csak úgy a pénzt, nincsenek márkás cuccaim, nem BMW-vel járok suliba stb.. :D)

Az oktatás is jó. Bár tudok mondani 2-3 tanárt aki szerintem nem oda való...vagyis..elég egyedi a tanítási módszere... :)

Én egyébként nyelvi tagozaton voltam ( haladó német, kezdő angol ). És nagyon jól felkészítettek az érettségire. A németem pl 94% lett, úgy hogy nem tanultam rá külön, csak az órai tudásom alkalmaztam. És még több is lehetett volna, ha nem vagyok figyelmetlen.

És tényleg tartanak ingyen külön órákat. ( bár lehet nem mindenki ), de én pl az egyik biosz tanáromhoz jártam szakkörre. Csak én voltam, szóval tényleg külön óra feelingje volt. 5 órát foglalkozott csak velem..tehát elég jófej tanár volt :)

Szóval jó a TÁG.;)

Most csak ennyit írok, de ha bármi kérdésed van még, akkor írj :)

2013. aug. 28. 12:48
 26/32 anonim válasza:
engem idén vettek fel. nyelvi előkészítőre járok, és tök jó. ezt a pénzes dolog pedig akkora f**zság... amúgy tapasztalatból mondom hogy már a fazekasba mennek a sznob anyuci-apuci elkényeztett csemetéi mert most az a menő. egyébként aki szidja a tágot az vagy nem oda jár, vagy nem tanul és nem örül a rossz jegyeknek. és nekem nincsenek pénzes osztálytársaim, inkább kolisok meg vidéki bejárósok kb. az osztály fele belőlük áll. szóval egyáltalán nem kell ettől félni. az meg más kérdés ha vki szeret öltözködni, de attól nem néznek le minket. nyugodtan gyere. jobb mint a fazék, az száz. sok kocka, meg fele protekciós társaság. az adyba jó a nyelv, meg jó helyen van, ennyi. am az adyban van a legtöbb drogos... a kossuth meg keményebb mindnél is, de már nem pozitív értelemben. a tág az arany középút. itt nyelvi előkészítőn meg szép fokozatosan keményítenek be, és nem érzem sokkal nehezebbnek mint az általánost.
2013. okt. 2. 16:05
 27/32 anonim ***** válasza:

én TÁGos vagyok. mindenhol vannak gazdag gyerekek és szegény gyerekek :) akárhova mész, mindenhol vannak hülye idióták és normálisak is. mindegy hova mész.

az oktatás nagyon jó, bár sokat követelnek igaz, de most én is azt mondom hogy f*ck ez sok, de később jól fog jönni :)

NYEK-es vagyok, nem kemény. de nem is könnyű :) kösd fel a gatyát mindenesetre ha oda pályázol! :)

2014. febr. 27. 18:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
En is TAG-os diak vagyok.NYEK-es magyar torin vagyok, most leszek tizedikes, es batran ki merem jelenteni, hogy ez Debrecen legjobb gimije.En felvallalom itt is, hogy nem szarmazom szegeny csaladbol, ugy is mondhatnam, hogy igen, gazdagok vagyunk.Fogalmam sincs, hogy ez miert lenne problema, attol, hogy markasabb cuccaim vannak, mint néhány ,masik diaknak,meg ugyanugy TAG-osok vagyunk, mert akkora a tudasunk, hogy ide jarhatunk es ennek semmi koze a penzhez.Imadom asulit, az oktatas szinvonala oriasi, es a tarsasagot is imadom.
2014. aug. 24. 14:43
 29/32 anonim ***** válasza:

"mert akkora a tudasunk, hogy ide jarhatunk es ennek semmi koze a penzhez."

Na az ilyen megnyílvánulások miatt van a "tágosokról" olyan vélemény amilyen...

Nem vagytok okosabbak mint a fazekasos adys ill. kossuthos diákok. Maximum felvágósabbak!!!

Meg semmi köze a pénzhez??? Aha...nem egy diák csak pénzzel jutott oda be (egynémely ostoba szülő kikotyogta már), az olyan kis gazdag csemeték mint te!

Dicsekszel a sulival dicsekszel a szüleid pénzével, hát az ilyenektől felfordul a gyomrom. Te egy felszínes emberke vagy.

2014. aug. 29. 13:01
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Éppen arról beszélek,hogy NEM A PÉNZ A LÉNYEG!!!!!És bocs már,hogy felvállalom,hogy nem vagyok szegény!Attól,hogy van néhány gazdagabb diák,attól még nem vesznek fel csak úgy akárkit,hogy nem lenne TÁG-hoz méltó esze,tudása.És a válaszodból megítélve te nem a TÁG-ba jársz,és csupán irigykedsz.Úgyhogy bárkinek tudm ajánlani a sulit,a legjobb Debrecenben!
2014. aug. 30. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!