Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosira készülők! Milyen...

Orvosira készülők! Milyen intenzíven készültök a szóbelikre és hogy érzitek, hogy álltok?

Figyelt kérdés
Milyen esélyt láttok arra, hogy bekerültök az általatok választott egyetemre?

2013. máj. 27. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
de nem étem miért csökenne? mondjuk én örülnék neki :D én PTEre jelentkeztem, sztem ott annyira nem fog lemenni
2013. jún. 2. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
én a 4. válaszoló vagyok, olvasd el azt a hozzászólást, ezt tényleg így van.
2013. jún. 2. 10:11
 13/16 anonim ***** válasza:

én csak azért írtam h sztem nem csökken, mert sok ismerősöm felvételizett idén orvosira és nekik nem lett rossz az érettségijük :) de tudom h erre sem lehet alapozni, mert ez csak pár ember a sok közül, akik oda jelentkeztek...

hát nemtudom... majd meglátjuk! :)

2013. jún. 2. 10:27
 14/16 A kérdező kommentje:

Én meg úgy tudom, országos szinten rosszul sikerült majdnem mindenkinek, ezért gondolom, hogy csökkenni fog! Meg persze azért is, mert két emelt kell! Nagyon sokan pl 3 évig arra készülhettek, hogy emelt biosz mellé közép kémiát visznek majd! Erre tavaly közölték, hogy két emelt kell! Szóval szerintem vannak, akik annyira nem tudtak felkészülni pl a kémiára, ezért is lett rosszabb általánosságban a kémia érettségi országszerte!

Szerintem.:)

2013. jún. 3. 00:45
 15/16 anonim ***** válasza:
remélem igazatok van :)
2013. jún. 3. 01:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne!!:D
2013. jún. 3. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!