Szorongás, borderline, figyelemhiány indokkal megadják a magántanulói státuszt?
Figyelt kérdés
Van szakvélemény. Volt már valaki hasonló helyzetben? Attól félek nem adják meg, olvastam itt egy kérdésben hogy valakinek súlyos betegségre 300 óra hiányzással nem adták meg...2013. máj. 25. 22:07
1/4 anonim válasza:
Igen.Nekem megadták, de akkor még nem tudták a borderlinet.mivel az iskola szakközépiskola, ezért szakmán ott kell lennem, úgy tekintenek rám az osztálytársaim,mint egy ufóra, utálnak engem, így nem is baj,hogy az lettem.Neked is meg fogják adni, ha ügyesen tanulsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én gimibe járok de velem is ez van, 3 év alatt nem sikerült beilleszkednem.
2013. máj. 26. 11:49
3/4 anonim válasza:
Melyikbe jársz?(ha megmondod,akkor privibe)
4/4 anonim válasza:
A figyelemhiány nem hiszem hogy jó ok, de a border mindenképpen. én borderline-pánikroham-cukorbetegség kombinációval jártam sikerrel.. bár az OF-m és a tanárok jóindulata is kellett hozzá, amit úgy értem el, hogy szépen tanultam -a helyzethez képest nyilván.. szóval nem kitűnő voltam, de 1 darab hármasom volt félévnél- és nem volt velem bajuk a tanároknak, így engedtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!