Veletek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
első éves hallgató vagyok a PTE-TTK-án egész évbe csupán 34 kreditem lett,elégé magam alatt vagyok most :/ szerintetek ez nagyon kevés?2013. máj. 21. 13:01
11/15 A kérdező kommentje:
mert butának érzem magam,szerencsétlenek hogy míg másnak van 50 kredite nekem csak ennyi
2013. máj. 21. 14:29
12/15 anonim válasza:
Akkor jövőre több tárgyat veszel fel
és több kreditet teljesíteszsz-
13/15 anonim válasza:
és nem hagyod, hogy elszaladjon veled a ló.
14/15 anonim válasza:
De rajtad is múlik, hogy eleve mennyi tárgyat
veszel fel (év/ félév elején)
Van aki még azt a mennyiséget sem bírja teljesíteni, amit felvett
15/15 anonim válasza:
Azért én megnézném, hogy mennyire lehet túlszaladni az állami féléveken és a túlszaladás mennyibe kerül, illetve ha fizetős vagy, akkor mennyi idő alatt kötelező teljesíteni. Ugyanis 30 kredit/év az pont 6 évre jön ki (ugye 180 kredit a kötelező), az pedig azt jelenti, hogy a végén biztosan fizetned kell. Nomost persze jövőre felvehetsz több kreditet, amennyiben az előfeltételek engedik, de engedik-e?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!