Be kell járnom faktra ha van középszintű érettségim?
Figyelt kérdés
Faktválasztás előtt állok és az van tervben hogy angol illetve matek faktot fogok felvenni. Es most ev vegen fogok kozepszintu erettsegit csinalni angolbol aztan majd kesobb gondoltam az emeltet is megcsinalni nyilvan. Viszont en eddig ugy tudtam hogyha megcsinalom a kozepszintut akkor utana faktra nem kell majd bejarnom ha nem akarok, viszont most nehanyan azt mondtak hogy ez csak akkor lehetseges ha emelt szintut csinalok. Igaz ez?ma 17:38
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az érettségin kell plusz egy választott és plusz egy nyelv. Ha ezt megcsinálod fakt nélkül az a te dolgod, szerintem nem muszáj faktra menni csak érettségizni belőle.
2/2 anonim válasza:
Mivel osztályozó vizsgát kell tenned angolból az előrehozott érettségi előtt, ezért már akkor meg fogod kapni a 11-12. év végi jegyedet is (ha most 11.-es vagy). Pont ezért le lehet adni így az angol órát, ezáltal a faktot is, egyáltalán nem kell bejárni. Nekem pont így lett 12.-ben 10 órával kevesebbem, mint 11.-ben (mindkét nyelvből faktos voltam, és mindegyikből csináltam is előrehozott érettségit, 12.-ben pedig így nem volt egyetlen nyelvórám se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!