Mi ez a baromság, hogy órán nem lehet inni?
Komolyan mondom...még az evést megértem.
De inni miért is nem lehet? Folyadékra szükség van, nem?...akár az óra közepén is! Általános suliba megengedték a tanárok, hogy igyunk 1-2 kortyot, ha nagyon muszáj.
Most pedig ezért kaptam meg az első szaktanárimat. Miért találták ki ezt a hülyeséget? Van valami célja?
Nyafka elkényeztetett fiatalokat neveltünk. Milyen szülők vagyunk? Gyerekeink nem bírnak ki egy órát ivás nélkül. Még jó, hogy nem érjük meg a nyugdíjat, mert azok fogják kitermelni akik ennyire nem képesek szabályozni még a saját szükségleteiket sem. A mai fiataloknak sajnos csak jogaik vannak, kötelességeik meg nincsenek. (kötelességérzetük meg még annyi sem)
Tisztelet a kivételnek.
23.49!
A link melyik pontja szól az MP3-ról? Mert én ugyan nem találtam!
Senki nem mondta, hogy nem bírjuk ki. Nem fogunk a földre esni eszméletlenül, meg semmi ilyesmi, fejezzétek már be ezt a dumát.
Miután beírást kaptam ezért, nyilván én sem teszek ilyet többet.
én duplakémián rendszeresen iszok, csak alkoholt, máshogy nem lehet kibírni:DD
általános 7.o.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!