Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi ez a baromság, hogy órán...

Mi ez a baromság, hogy órán nem lehet inni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom...még az evést megértem.

De inni miért is nem lehet? Folyadékra szükség van, nem?...akár az óra közepén is! Általános suliba megengedték a tanárok, hogy igyunk 1-2 kortyot, ha nagyon muszáj.

Most pedig ezért kaptam meg az első szaktanárimat. Miért találták ki ezt a hülyeséget? Van valami célja?

2009. okt. 1. 18:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
9%

Nyafka elkényeztetett fiatalokat neveltünk. Milyen szülők vagyunk? Gyerekeink nem bírnak ki egy órát ivás nélkül. Még jó, hogy nem érjük meg a nyugdíjat, mert azok fogják kitermelni akik ennyire nem képesek szabályozni még a saját szükségleteiket sem. A mai fiataloknak sajnos csak jogaik vannak, kötelességeik meg nincsenek. (kötelességérzetük meg még annyi sem)

Tisztelet a kivételnek.

2009. okt. 7. 11:08
 32/36 anonim ***** válasza:

23.49!

A link melyik pontja szól az MP3-ról? Mert én ugyan nem találtam!

2009. okt. 7. 13:56
 33/36 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta, hogy nem bírjuk ki. Nem fogunk a földre esni eszméletlenül, meg semmi ilyesmi, fejezzétek már be ezt a dumát.

Miután beírást kaptam ezért, nyilván én sem teszek ilyet többet.

2009. okt. 7. 17:03
 34/36 anonim válasza:
100%
De pl minket a tesi tanár későn engedett ki úgy hogy épp hogy becsöngetésre vissza tudtunk öltözni,tesin pedig nagyon kifáradtunk és az öltözőből már órára kellet rohanni,elővettem az innivalómat lecsavartam a kupakját a tanár meg egyből elvette. -.-'' óra végén adta vissza,de nagyon szomjas voltam..persze ki lehet bírni de nagyon rossz volt. :S
2011. ápr. 11. 14:24
 35/36 anonim ***** válasza:

én duplakémián rendszeresen iszok, csak alkoholt, máshogy nem lehet kibírni:DD

általános 7.o.

2011. szept. 23. 16:25
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Tanár vagyok! Nem tudom, hogy miért kell szenvedni azon, hogy a gyerek iszik az órán. Nem mindenki tudja végigülni a 45 percet. Nekem is muszáj magammal vizet vinnem, mert hamar kiszárad a szám és a tanórákon rengeteget kell beszélnem és közben szükség van 1-1 korty vízre. Ha már én megengedem magamnak, akkor a diákjaimnak milyen jogon tiltsam meg? Az órát nem zavarja vele. Az evés az más dolog, azt nem engedem.
2015. okt. 2. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!