Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi ez a baromság, hogy órán...

Mi ez a baromság, hogy órán nem lehet inni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom...még az evést megértem.

De inni miért is nem lehet? Folyadékra szükség van, nem?...akár az óra közepén is! Általános suliba megengedték a tanárok, hogy igyunk 1-2 kortyot, ha nagyon muszáj.

Most pedig ezért kaptam meg az első szaktanárimat. Miért találták ki ezt a hülyeséget? Van valami célja?

2009. okt. 1. 18:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

hát ez engem is érdekelne...bár ki lehet bírni a 45 percet, engem nagyon zavar, mikor tesi után nem hagynak inni mert mire a terembe érsz, becsöngetnek.

aztán meg 8. végén (én is hatosztályosba járok) a vizsgán előttem zabálták a vizsgáztatók a ropit meg a kekszet, aztán néha kérdezgették egymástól, ki kér vizet. ebben az a legrosszabb, hogy közel ültem hozzájuk, és kib*szottul idegesített az egyik csamcsogása...

2009. okt. 1. 19:56
 12/36 anonim ***** válasza:
86%
Tanár vagyok. Valószínűleg a fegyelmezés a célja a konzervatívabb, szigorúbb tanárok szemében, hogy a tanórán csak az anyagra figyelj, ne vonja el a figyelmedet más, elvégre ki lehet bírni. Régen ilyen meg se fordult a fejünkben, hogy igyunk. Viszont az idők változnak, és ma már én is megengedem az ivást, mert az az egy korty tényleg nem zavar, sőt az első meg utolsó órán az evést is, mert még mindig jobb egy diszkréten evő elégedett gyerek, mint egy éhes, aki az éhségtől úgyse tud odafigyelni. Hogy egyen otthon, az az álom kategóriájába tartozik, nem tudjuk megváltoztatni a változó világot, jobb, ha alkalmazkodunk. Hasonló okból a WC-re is kiengedem, mert ha nem, akkor nyugtalan lesz, valószínűleg neki éppen akkor az a szükséglete, hogy egy pár percre kimenjen. Ez után a kis szünet után jobban számíthatok a figyelmére. A mai gyerekeknek kisebb az álló- illetve tűrőképességük, mint régen, talán egy diktatórikusabb politikai rendszerrel összefüggésben volt.
2009. okt. 1. 20:33
 13/36 anonim ***** válasza:
81%

engem különösebben nem érdekel, hogy a tanárnak tetszik-e avagy sem.. ha szomjas vagyok hát iszok.. ha nem tetszik neki akkor ne nézzen oda!

nem viccből iszok hanem azért, mert a létfenntartáshoz szükséges szükségleteimet szeretném ezzel kielégíteni és nem az órát zavarni!!

tehát én veled értek egyet és nem az idióta házirenddel :D

12-es lány :D

2009. okt. 1. 22:49
 14/36 anonim ***** válasza:
91%
Igenis van olyan, hogy muszáj innom, mert nagyon szomjas vagyok, hiába ittam pár perccel előtte.Voltegy tanárom akit nagyon imádtam, nála lehetett mindent.. és hiába ettük végig jópár óráját, hiába csináltunk teljesen mást, az általa tanított tantárgyakból 4esnél rosszab gyerek nem volt (matek, fizika, technika, informatika) pedig egy c*gánytelep az egész suli. Mindig rend és fegyelem volt. Hetedikben már gimnáziumi anyagot vettünk, olyat, amit most másodikban sem tanulunk még...
2009. okt. 1. 23:00
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

fősulin lehet inni...ok.h.ott 90 percesek az órák,de szerintem 45 perc alatt is megszomjazhat az ember.

nem értem általánosban,középben miért ne lehetne.totál hülyeség.

2009. okt. 2. 07:22
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk azzal indokoltak, hogy a takarítónőnek mennyi munkát fogunk csinálni, ha pad alatt eszünk (morzsálunk) és iszunk (esetleg kiöntjük). Erre nálunk is haraptak.

érdekes módon érettségin nyugodan magadelé teheted az egész napi kajádat, piádat. Én nagyon élveztem :) elolvastam a magyar szöveget, addig falatozgattam, megreggelmiztem, majd elkezdtem írni az érettségit. Mire jóllaktam, már majdnem jöhetett voln a cigi, addigra kész is lettem az első érettségimmel :)

ezek amolyan hülye szabályok, amiket be kell tartani, de mégis mindenki próbálja megszegni. Nálunk a folyosón nem is lehetett kajálni (megintcsak a takarítók miatt). /semmit nem csináltak egyik napról a másikra/ mind1

fősulin meg azt csinálsz a helyeden, amit akarsz, olyan jókat kajálunk előadásokon, hogy el sem hiszed :)

bírd ki ezt a pár évet még

2009. okt. 2. 09:37
 17/36 anonim ***** válasza:
79%

na nehogy már!az ok.h.óra közepén nem veszed elő a stanicliből a kis kolbászos szendvicset,és majszolod amíg a tanár beszél-.

de egy üveg víz vagy akármi??mégis mit csinálhat a tanár?elveszi??na ne nevetess!!abszolút nyugodtan tedd ki magad elé,ne parázz.mégcsak az kéne h.tilos legyen inni,ezzel senkit se zavarsz,ha szomjas vagy a koncentráció se megy úgy...

-egy fősulis-

2009. okt. 2. 12:36
 18/36 anonim ***** válasza:
28%

Miért, mi lesz ha nem iszol? Lefordulsz a széről és meghalsz? Az ilyeneket hadseregbe kellene vinni valamelyik és ki valamelyik frontra, ott kényeskedjen.

Köss magadra infúziót.

2009. okt. 2. 14:34
 19/36 anonim ***** válasza:
54%
- valamelyik és.
2009. okt. 2. 14:35
 20/36 anonim ***** válasza:
9%
Hehe, sokat változott az emberi szervezet. Manapság, már 45 perc alatt kiszárad... B@sszus! Hogyan fogtok majd a munkahelyeteken helyt állni? Kevés munkahely van ahol félóránként lehet enni meg inni. Hova tart a világ? Lassan a diák mondja meg a tanárnak, hogy mit lehet az órán meg mit nem...
2009. okt. 2. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!