Mi ez a baromság, hogy órán nem lehet inni?
Komolyan mondom...még az evést megértem.
De inni miért is nem lehet? Folyadékra szükség van, nem?...akár az óra közepén is! Általános suliba megengedték a tanárok, hogy igyunk 1-2 kortyot, ha nagyon muszáj.
Most pedig ezért kaptam meg az első szaktanárimat. Miért találták ki ezt a hülyeséget? Van valami célja?
hát ez engem is érdekelne...bár ki lehet bírni a 45 percet, engem nagyon zavar, mikor tesi után nem hagynak inni mert mire a terembe érsz, becsöngetnek.
aztán meg 8. végén (én is hatosztályosba járok) a vizsgán előttem zabálták a vizsgáztatók a ropit meg a kekszet, aztán néha kérdezgették egymástól, ki kér vizet. ebben az a legrosszabb, hogy közel ültem hozzájuk, és kib*szottul idegesített az egyik csamcsogása...
engem különösebben nem érdekel, hogy a tanárnak tetszik-e avagy sem.. ha szomjas vagyok hát iszok.. ha nem tetszik neki akkor ne nézzen oda!
nem viccből iszok hanem azért, mert a létfenntartáshoz szükséges szükségleteimet szeretném ezzel kielégíteni és nem az órát zavarni!!
tehát én veled értek egyet és nem az idióta házirenddel :D
12-es lány :D
fősulin lehet inni...ok.h.ott 90 percesek az órák,de szerintem 45 perc alatt is megszomjazhat az ember.
nem értem általánosban,középben miért ne lehetne.totál hülyeség.
Nálunk azzal indokoltak, hogy a takarítónőnek mennyi munkát fogunk csinálni, ha pad alatt eszünk (morzsálunk) és iszunk (esetleg kiöntjük). Erre nálunk is haraptak.
érdekes módon érettségin nyugodan magadelé teheted az egész napi kajádat, piádat. Én nagyon élveztem :) elolvastam a magyar szöveget, addig falatozgattam, megreggelmiztem, majd elkezdtem írni az érettségit. Mire jóllaktam, már majdnem jöhetett voln a cigi, addigra kész is lettem az első érettségimmel :)
ezek amolyan hülye szabályok, amiket be kell tartani, de mégis mindenki próbálja megszegni. Nálunk a folyosón nem is lehetett kajálni (megintcsak a takarítók miatt). /semmit nem csináltak egyik napról a másikra/ mind1
fősulin meg azt csinálsz a helyeden, amit akarsz, olyan jókat kajálunk előadásokon, hogy el sem hiszed :)
bírd ki ezt a pár évet még
na nehogy már!az ok.h.óra közepén nem veszed elő a stanicliből a kis kolbászos szendvicset,és majszolod amíg a tanár beszél-.
de egy üveg víz vagy akármi??mégis mit csinálhat a tanár?elveszi??na ne nevetess!!abszolút nyugodtan tedd ki magad elé,ne parázz.mégcsak az kéne h.tilos legyen inni,ezzel senkit se zavarsz,ha szomjas vagy a koncentráció se megy úgy...
-egy fősulis-
Miért, mi lesz ha nem iszol? Lefordulsz a széről és meghalsz? Az ilyeneket hadseregbe kellene vinni valamelyik és ki valamelyik frontra, ott kényeskedjen.
Köss magadra infúziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!