Mi ez a baromság, hogy órán nem lehet inni?
Komolyan mondom...még az evést megértem.
De inni miért is nem lehet? Folyadékra szükség van, nem?...akár az óra közepén is! Általános suliba megengedték a tanárok, hogy igyunk 1-2 kortyot, ha nagyon muszáj.
Most pedig ezért kaptam meg az első szaktanárimat. Miért találták ki ezt a hülyeséget? Van valami célja?
aha akkor én vagyok a mutáns generáció egyik egyede...
mert mikor vezetni jártam- igaz nyáron- de vittem az autóba a vizemet, nem azért mert melegem volt, klimában, meg nem vagyok érzékeny a melgre...de...megittam, mert kell...20 percenként itthon is kortyolok, egytemenm órán is iszok...
tudo drágám lehet h vkinek van vmi baja azért iszik annyt csak nem tud rola, szájszárazság, cukorbetegség, vmi...vag gyors vesemüködés, vagy egyszerűen ilyen... + ha sokáig nem iszok, elkezd fájni a fejem is. nha aaz ember szükségletei miatt, amikről nem tehet, nem kellene cikikskodnia páraknak....
ez olyan mint amikor ülőpózt váltok...
Ez nem hülyeség.45 percet csak ki bírsz ivás nélkül.
Mi lenne ha mindenki a tanár is elkezdene inni óra közepén?
Hát..látom megoszlanak a vélemények. A tanár minden további nélkül iszogatja a kávéját amit behoz az órára. Azzal az indokkal, hogy nem ő a diák, nem neki kell figyelni. És szégyen, nem szégyen: én is nehezen bírok ki 45 percet ivás nélkül, ha már az elején megszomjazom, és látom, hogy ott van előttem a víz, csak épp nem ihatok bele. Lehet, hogy tényleg azért írt be, mert nem kérdeztem meg, de nekem eszembe se jutott, hogy itt már ilyesmi szabályok vannak. Azért jó volt látni, hogy sokan egyetértenek velem :)
Köszi minden választ!
Nálunk meg pont általánosban nem lehetett és most lehet.
Bizonyos tanároknál.
Tulajdonképpen a jogod megvan rá, hogy igyál, sőt az mp3-lejátszóért sem szólhatnának, de most képzelj bele, hogy mit szólna egy tanár, ha elkezdenéd neki sorolni a jogaidat. Tehát vagy megszoksz, vagy megszöksz..
Nem szólhatnának az mp3 lejátszóért?
Pedig az tényleg zavarja az órát.
Nem, tényleg nem szólhat, csak akkor, ha túl hangos - tehát zavar.
Vagy ha téged kérdeznek, de mivel nem hallod, mert ott a füledben az mp3 és ezért várni kell rád, akkor az is megzavarásnak számít.
Itt meg van cak um pakk minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!