Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Még át tudok jelentkezni? (lent)

Még át tudok jelentkezni? (lent)

Figyelt kérdés
Jelenleg Budapestre járok műszaki egyetemre és barátnőm most érettségizik. Ha esetleg csak Pécsre vennék őt föl egyetemre, akkor lehetséges lenne az, hogy így a felvételik után én is átjelentkezzek a Pécsi műszaki karra? Van ilyen "utóátjelentkezés?"

2013. máj. 14. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem év közben is le lehet lépni egyik egyetemről a másikra, de a tutit mindig a TO-s nénik mondják meg. A helyedben már most elkezdeném hívogatni a pécsi egyetem TO-ját, és megkérdezném, mit kell tenni az átjelentkezéshez, mettől meddig lehet ezt csinálni, hogy lehet átvinni a krediteket, mennyi esély van rá, hogy átvesznek-e. Nem tudom, államin vagy-e most, de általában az átjelentkezés után az államisok költségesre kerülnek, ha jól tudom. Gondold át azért, megéri-e a barátnőd miatt leváltani az egyetemet.
2013. máj. 14. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha lezárod a félévet, utána lehet, hogy

át lehet (de a részleteket jobb, ha megérdeklődöd)

2013. máj. 14. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Te hányadéves vagy?
2013. máj. 14. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Legalább két lezárt félévnek kell meglenni ahhoz,

hogy valaki beadhatja az átjelentkezési kérelmet

2013. máj. 14. 23:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Elsőéves, de nem zártam le a félévemet. Van olyan tárgyam, amit nem teljesítettem az előző félévben. Szóval így nem nagyon lehetséges?
2013. máj. 15. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!