Vissza lehet jelentkezni az előző egyetememre?
Másodéves vagyok és a mostani, negyedik félévemet már egy másik intézményben kezdtem. Az iskolaváltás oka abszolút magánéleti jellegű, elég, ha annyit leírok, hogy lehetőség kínálkozott rá, hogy ha Debrecenből Szegedre megyek, ne kelljen se a koliért, se albérletért fizetni, ugyanis a tesómnál laktam volna. Sajnos úgy alakultak a dolgok, hogy ez nem megoldható, ezért ugyanúgy albérletben vagyok itt is, anyagilag ugyanolyan rossz, a képzés pedig meg se közelíti azt, ami Debrecenben volt, sokkal nehezebb tanulni. Tisztában vagyok vele, ha visszajelentkezek, akkor már mindenképpen csúsznék egy évet, de legalább abszolválni tudnám a szakomat normális eredménnyel.
Lehetséges az visszajelentkezés? Ha igen mi ennek a módja? Nagyon szeretnék visszamenni, életem legrosszabb döntése volt ez az iskolaváltás.
Lehetséges, ugyanúgy kérvényt kell beadnod az átjelentkezéshez.
A helyedben személyesen is beszélnék a TO-val, s elmesélném nekik az okát, hogy ne kezeljenek hülyegyerekként, amiért oda-vissza "ugrálsz.
Meg minél hamarabb add be a kérvényt
(Debrecenben)
Bár ezt a félévet még gondolom befejezed
a mostani helyeden (De azért minél előbb add be
a kérvényt a DE-en)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!