OKJ-s képzések?
Figyelt kérdés
Gyorsabbak, v csak nincs a végén diploma? Hol lehet tanulni? Mit? Tudok a felvi.hu-n OKJ-ről is tájékozódni?
Ha ilyenen tanultok, mondjátok: milyen?/eltudtatok-e helyezkedni
2013. máj. 10. 06:46
1/8 anonim válasza:
Tényleg ennyire nem tudsz ezekről semmit?
2/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem olvasd el a linket, amit most küldeni fogok, aztán ha nem értesz valamit, kérdezz bátran!
3/8 anonim válasza:
Úristen, most látom, hogy ez az iromány borzalmas és hemzseg a helyesírási, nyelvhelyességi hibáktól. Elnézést.
5/8 anonim válasza:
Elvileg ez az OKJ hivatalos oldala, nem a felvi.
6/8 A kérdező kommentje:
Azért nem tudok semmit, mert eddig csak diplomában gondolkodtam, csak most az érettségi előtt 1 évvel és a nehezítések hallatán bepánikoltam.
Ötös vagyok magyarból, rendben? Most viszont rapszodikus sorokat írtam kérdésnek, mert érettségi van/nekem csak lesz : Őrizzük a pánikot!
2013. máj. 10. 14:43
8/8 A kérdező kommentje:
Ne nekem.
2013. máj. 11. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!