Angol emeltesek! Milyen volt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van középfokú nyelvvizsgám, a mai (2013.május9.) tapaszlataitok(emeltszintű angol érettségi) alapján jövőre sikerülhet, ha felszívom magam? Mennyire volt nehéz (hallom a magnó húzós volt, de az idő vkinek túl kevés volt, sokan meg félóra után ücsörögtek. és ti?) ???
és, mivel angolosok vagytok: mi az a 'tess'? szótárakban nem találom és ez vana pólómon, vmi szleng lehet, mert nem találtam ilyen szót:))) (teljes felirat: more respect tess attack)
A felsőfokú nehezebb, vagy az emelt?
2013. máj. 9. 15:58
11/13 anonim válasza:
Az emelt angol érettségi csak fél fokkal nehezebb a középfokú nyelvvizsgánál. Én nem mondom, hogy könnyű volt, mert én sz*r képzést kaptam a középsuliban, és egyedül készülgettem rá, itthon próbáltam feltornázni a szókincsemet. Ha lett volna pénzem, biztos áldoztam volna angoltanárra, de sajna nem lehetett, így ott ültem a sok felkészült érettségiző között, mint egy ufo. :) Valamennyire azért ment, de nem az a fajta eredmény lesz, amivel majd dicsekedhetek. A magnós rész második feladata tényleg durva volt, szerintem ott egy pontom se lesz, bár beírtam 3-4 megoldást, de azokat se túl magabiztosan. Mondjuk én angolból csak írásban vagyok jó sajnos, szóval a szóbeli húzós lesz. Remélem, azért nem meghúzós. :D
12/13 A kérdező kommentje:
Nekem sincs nagyon pénzem különtanárra. Szorítok neked, hajrá!
2013. máj. 13. 18:13
13/13 anonim válasza:
Én is úgy éreztem magam, mint egy kívülálló :D Nagyjából már mindenki kész volt, én meg ott ültem mindennél az utolsó másodpercig. Volt egy fiú, aki nem kért szótárat a levélhez. De irigykedtem rá, hogy milyen pro lehet :) De másnap az emelt német feldobta a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!