Angol emeltesek! Milyen volt? (többi lent)
Van középfokú nyelvvizsgám, a mai (2013.május9.) tapaszlataitok(emeltszintű angol érettségi) alapján jövőre sikerülhet, ha felszívom magam? Mennyire volt nehéz (hallom a magnó húzós volt, de az idő vkinek túl kevés volt, sokan meg félóra után ücsörögtek. és ti?) ???
és, mivel angolosok vagytok: mi az a 'tess'? szótárakban nem találom és ez vana pólómon, vmi szleng lehet, mert nem találtam ilyen szót:))) (teljes felirat: more respect tess attack)
A felsőfokú nehezebb, vagy az emelt?
Hála az égnek, már azt hittem az egész országban 1 ember vizsgázott emelten angolból:DD
Én telc középfokot tettem, az elvileg B2, de gondolom az emelt nehezebb lesz.
Kezdek megnyugodni:)
De írjatok még!
Az első feladat annyira egyszerű volt, hogy meg kellett néznem, véletlenül nem középszintre ültem-e be újra. (októberben azt már megcsináltam)
A többi szövegértéssel sem volt gondom.
A nyelvhelyesség nehezebb volt, de szerintem jól sikerült.
A magnósnál az 1. volt a legkönnyebb, a 3. sem volt nehéz, de a 2. szemét volt, mert hát hadart a bácsi.
A levélírás mindig könnyű szerintem, mindegy, hogy közép-vagy emelt szinte-e. :)
A felsőfokú nehezebb. Simán meglenne neked az emelt érettségi. :)
A tess nem less akar lenni véletlenül? :D Lehet, hogy csak csalóka a betűtípus. Nagyon logikus lenne less-sel a szöveg. :)
Egy 11.-es lány^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!