Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Angol emeltesek! Milyen volt?...

Angol emeltesek! Milyen volt? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van középfokú nyelvvizsgám, a mai (2013.május9.) tapaszlataitok(emeltszintű angol érettségi) alapján jövőre sikerülhet, ha felszívom magam? Mennyire volt nehéz (hallom a magnó húzós volt, de az idő vkinek túl kevés volt, sokan meg félóra után ücsörögtek. és ti?) ???

és, mivel angolosok vagytok: mi az a 'tess'? szótárakban nem találom és ez vana pólómon, vmi szleng lehet, mert nem találtam ilyen szót:))) (teljes felirat: more respect tess attack)

A felsőfokú nehezebb, vagy az emelt?

2013. máj. 9. 15:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
szerintem sokkal könnyebb volt, az előző 3-4 írásbelihez képest. viszont volt egy nagyon k*cs*g feladat a magnósnál. nekem abban lesz a legtöbb hiba... de a másik két magnós nem volt vészes.
2013. máj. 9. 16:08
 2/13 A kérdező kommentje:
ment a zöld kéz:)
2013. máj. 9. 16:17
 3/13 A kérdező kommentje:
többiek?
2013. máj. 9. 16:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem is a magnós ment a legnehezebben, a reading első feladata és a writing pedig kifejezetten könnyű volt.Az emelt érettségi elvileg B2 szintű, tehát egy picit nehezebb ,mint egy középfokú nyelvvizsga. Szerintem simán megcsinálod jövő évben . :)
2013. máj. 9. 17:02
 5/13 A kérdező kommentje:

Hála az égnek, már azt hittem az egész országban 1 ember vizsgázott emelten angolból:DD

Én telc középfokot tettem, az elvileg B2, de gondolom az emelt nehezebb lesz.

2013. máj. 9. 17:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én német kéttanosként mentem emelt angolra, de szerintem annyira borzasztó nem volt. Nekem több idő kellett mindegyik részhez, az utolsó percekig csináltam mindegyik feladatsort, mivel csak három éve angolozok. A magnós második része szerintem is borzasztó volt, ott vagy 5 pontot biztos bebuktam. Remélem, ha nem lesz meg az írásbeli 60%, a szóbelivel majd fel tudom húzni, hogy meglegyen a középfokú nyelvvizsga :) Ha nem lesz meg, akkor sem sírok, mert ez a 7. érettségi tantárgyam :D
2013. máj. 9. 18:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is telc B2-t csináltam, egyáltalán nem nehezebb az emelt érettségi, csak többet kell írni
2013. máj. 9. 18:18
 8/13 A kérdező kommentje:

Kezdek megnyugodni:)

De írjatok még!

2013. máj. 9. 18:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az emelt angol B2-es szintnek felel meg, emiatt egy felsőfokú C1-es nyelvvizsga nehezebb, mint az emelt szint.
2013. máj. 9. 21:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Az első feladat annyira egyszerű volt, hogy meg kellett néznem, véletlenül nem középszintre ültem-e be újra. (októberben azt már megcsináltam)

A többi szövegértéssel sem volt gondom.

A nyelvhelyesség nehezebb volt, de szerintem jól sikerült.

A magnósnál az 1. volt a legkönnyebb, a 3. sem volt nehéz, de a 2. szemét volt, mert hát hadart a bácsi.

A levélírás mindig könnyű szerintem, mindegy, hogy közép-vagy emelt szinte-e. :)

A felsőfokú nehezebb. Simán meglenne neked az emelt érettségi. :)

A tess nem less akar lenni véletlenül? :D Lehet, hogy csak csalóka a betűtípus. Nagyon logikus lenne less-sel a szöveg. :)

Egy 11.-es lány^^

2013. máj. 11. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!