Ki szerint volt szopatás az angol érettségi?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 12:44
2/9 anonim válasza:
a listening k.va nagy szopatás volt, szerintem sokan elvéreztek ott...
3/9 anonim válasza:
Nem volt sz_patás, nagyon is rendben volt, nem volt nehéz egyáltalán. Az, hogy az emberek nem tanulnak semmit évekig, aztán a végén mindenki sír, hogy minket direkt megsz_pattak, egyéni szociális probléma.
4/9 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de attól nem változik, hogy ha több eszed van, mint egy mnarék lepkének, akkor le tudsz érettségizni. Ha nem vagy rá képes, akkor nem a rendszerben, hanem a te szellemi képességeidben, lustaságodban, nemtörődömségedben van a hiba.
És ugye azért ti sem gondoljátok komolyan, hogy ha valaki tojt a tanulásba, akkor majd simán ötöst kellene kapnia érettségin?
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez most könnyű volt, a hallgatásban az idegesített, hogy elharapták a szavak végét, de nem volt nehéz.
6/9 anonim válasza:
Nem unjátok még? Már hétfő óta ez megy, hogy milyen nehéz pont a ti érettségitek!
7/9 anonim válasza:
Nem, nem unjuk, köszi a kérdést.
Mivel eddig még nem érettségztünk, és remélhetőleg ezután sem fogunk, így most vitatjuk meg. Szóval, mit szeretnél, térjünk vissza 2,5 hónap múlva ?
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem volt nehéz, de engem a hallás utáninál nagyon idegesített, hogy ketten is voltak a teremben akik folyamatosan ugatva köhögtek. Legszívesebben leütöttem volna őket, de szerencsére 2szer elmondtak mindent, így nagyjából hallottam az egészet. :D
9/9 anonim válasza:
Ez már nem a megbeszélés, hanem már legalább 10 olyan hozzászólást olvastam, ahol az volt, hogy "a miénk volt a legnehezebb. 2005 óta ilyen nehéz még nem volt." stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!