Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hibás matek érettségi feladatm...

Hibás matek érettségi feladatmegoldások a minisztériumból?

Figyelt kérdés
Itt leírtam mindent: [link]
2013. máj. 9. 10:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

Hú, mekkora egy nagyképű majom vagy. Lehet, hogy matekból nagyon penge vagy, de emberileg elég nagy nulla, ha így osztod az embereket. Vegyél vissza egy kicsit az arcodból, mert nagyon egyedül maradsz az életben.

Tudod, elég sok olyan területet fel tudnék sorolni, ahol egy csomó ember sokkal jobb nálad. Ne hidd, hogy csak a matektudás létezik, mint értékmérő.

2013. máj. 9. 15:59
 12/23 A kérdező kommentje:
Fizikából, informatikából is nyertem jónéhány versenyt.
2013. máj. 9. 16:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak szólok, hogy a minisztériumnak semmi köze sem a feladatsorhoz, sem a javítókulcshoz, hiába írod le kétmondatonként. Jól utánajártál!
2013. máj. 9. 16:32
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Hogyan lehet valaki ennyire nagyképű??? Komolyan nem értem néha az embereket. De hogy olyan ember sem lesz, aki melletted hosszútávon megmarad abba is biztos vagyok.
2013. máj. 9. 17:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, polihisztorkám, azértnéhány dolgot elmesélek az emelt szintűvel kapcsolatban: Egy tanár sem pontozhat másként, mint az az útmutatóban van. Nem is pontoznak másként. Senkinek sem a saját tanár javítja a dolgozatát. Sőt, a javító tanár nem is tud semmit a diákról, mert csak egy kódszámot lát. Tehát az egész vekengésed értelmetlen.

Ha pedig annyira értesz mindenhez, akkor meséld már el, mennyi idő alatt futod le a maratont? Ki tudsz menteni egy fuldoklót a Balatonból? Le tudsz tenni egy utasszállítót a folyóra, hpgy senki se sérüljön meg? Fel tudod sorolni a különböző májbetegségek tüneteit és azok kezelési módját? Tudsz kettős könyvelést vezetni? Hány zeneművet komponáltál már? Hol állnak az általad tervezett épületek? Főztél már többfogásos menüsort egy több száz fős lakodalomra? Viseli a világ több országában az általad tervezett ruhákat? És még a végtelenségig tudnám sorolni a dolgokat, amikhez nagy valószínűséggel nem értesz. Csak hogy elhelyezd a tudásodat.

2013. máj. 9. 18:08
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
Ja és egyébként ennyi ésszel nem eshet nagyon nehezedre megtalálni a megfelelő helyet, ahova meg lehet írni az észrevételeidet, és el is jut az illetékesekhez. Fent van a neten, jó keresést!
2013. máj. 9. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a képzett matektanár nem olvaná el, akkor úgy vágnák ki az emelt szintű javításról, hogy csak na. Én már javítottam érettségit, te meg csak arcoskodó kis senki vagy.

A polihisztor jelentését tudom. Leonardo da Vinci az volt. Te nem.

2013. máj. 9. 18:36
 18/23 anonim válasza:

Semmiképp nem kívánom megszakítani az előttem szóló nagybecsű hölgyek és urak társalgását, de annyit én is elárulhatok önöknek szerény tudásommal, hogy néha jót tesz tükörbe nézni, és elgondolkozni azon, mit látsz.

-alázattal-

2013. máj. 9. 19:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hány érettségi dolgozatot javítottál ki életedben?
2013. máj. 9. 20:36
 20/23 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező, hány érettségi dolgozatot javítottál ki életedben?"

Nyilván tudod, hogy egyet sem javíthattam ki legálisan. A megoldásokat csak a gyengébb tanulók/tanárok miatt teszik közzé, akiknek nem sikerült megoldaniuk az egyébként minden évben ugyanarra a dallamra megírt sort. Gimnáziumi matek, legalábbis a jobb helyeken több, mint Pitagorasz tétel, számtani-mértani egyenlőtlenség, és a számtani/mértani sor összegképlete.

2013. máj. 9. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!