Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Te hogyan osztod be az idődet...

Te hogyan osztod be az idődet az érettségi szünetben, mennyit fogsz tanulni egy nap?

Figyelt kérdés
Én úgy tervezem, hogy reggel olyan 10 körül kezdek tanulni délig, majd pihi. Kettőtől tanulok olyan 5ig és ennyi. Ebbe belefér úgy, hogy délelőtt a töri, délután a magyar (több nincs mert előrehozitt érettségis voltam) Szerintetek így fel lehet készülni? Juni közepén lesz a szóbeli. Ti hogy tervezitek a tanulást? Mikor szóbeliztek? Suliba kötelező bejárni felmondani a tételeket?
2013. máj. 8. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
eh.. istenem.. van, aki 7 tárgyból érettségizett. miért fontos neked az, hogy más hogyan osztja be? :D ez sokmindentől függ.. én írva tanulok, így mindent kijegyzetelek 100x, és még azt is kijegyzetelem.. nálam időigényes, igazi görnyedős a hatékony tanulás. szóval én júni végéig tanulni fogok.
2013. máj. 8. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:

júni 17-től szóbelizünk, iskolába nem kell bejárnunk tételeket mondani(amúgy nem is kötelezhetnek szerintem)

eddig folyamatosan tanultuk órákra a tételeket, így van róla fogalmam hogy mi is van bent kb.

holnap lemegy az angol, aztán végeztem, májusba nem hiszem hogy tanulnék, max ha nagy lesz az unalom, május végén-júni elején elkezdem tanulni, aztán kész.

kettes a cél, szóval nem kell kiakasztanom az agyam.

2013. máj. 8. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már most elkezdem majd szerintem, mert lesz két emelt szóbelim. Ha azok lementek, két hét múlva jön a maradék, úgyhogy azért azokra is jó lenne tanulni minél előbb. De szerintem úgy fogom, hogy reggel korábban kelek és 5-6 fele végzek is.
2013. máj. 8. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:

A héten (holnap) mentek angolból?

Jó lesz már a hétvége

2013. máj. 8. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
igen, holnap angol
2013. máj. 8. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2 tárgyból lesz szóbelim, az 60 tétel összesen (nyelvtan miatt), de mi már mindet kidolgoztuk az utolsó évünk során és a tanárok már lefeleltettek minket az összesből, szóval szerintem másfél héttel a szóbeli előtt előveszem majd őket és minden nap átnézek párat.

Ha szeretnéd jól beosztani az időd, akkor készíts egy táblázatot, amiben feltünteted a napokat, mikor tudsz majd tanulni, és megnézed végül, hány napod lesz a tanulásra, megnézed, mennyi tételt kell tanulnod, és beírogatod őket, és így látni fogod, hogy teljesíted-e a tervet, vagy sem, továbbá ha valami nem megy, hagyhatsz rá vésztartalék napokat is, és így nem leszel majd csúszásban. Én így olvastam el a 4 töri könyv 169 leckéjét, hogy beosztottam őket egy hónapra...

2013. máj. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!