Milyen gimit javasoltok? Lazábbat vagy keményebbet, olyat ahol nagyon hajtanak? Bp-n
Figyelt kérdés
Nem vagyok budapesti, de a ráckevei hévvel eltudok jutni pestre 40 perc alatt. Nemtúl messzi, jó megközelíthetőségű gimibe szeretnék menni, viszont nemtudom milyen sulit válasszak.. keményebbet vagy lazábbat? tavaly évvégén egy négyesem volt, jó tanuló vagyok, viszont apáczai féle suliba nem szeretnék menni. amin eddig gondolkodtam:
- leövey klára gimn. IX. kerület
- nagy lászló gimn. XX. kerület
- jedlik ányos gimn. XXI. kerület (még nembiztos hogy felveszik a \'vidéken\' élőket.. szal ez kétes..)
- veres pálné gimn. V.kerület
2009. szept. 29. 19:49
11/16 anonim válasza:
Ja és persze ez osztályfőnök függő, de nálunk minden hónapban van kirándulás, és valami osztálybuli. Születésnapi party vayg bármi. És nem csak kockák járnak ide hanem igen nagy egyéniségek is... :D Narancsárga hajútól kezdve kék hajúig minden van.
12/16 anonim válasza:
17:48-nak igaza van abban,hogy a Leövey nem jó suli.
Az osztályommal, mi is 8.-osok vagyunk és a 2-es, 3-as tanulók akarnak a Leöveybe menni.
13/16 A kérdező kommentje:
attól hogy oda szeretnének menni, nem biztos hogy fel is veszik őket.. de egyébként nagyon köszi a válaszokat :)
2009. dec. 18. 20:59
14/16 anonim válasza:
Akarnak.. de a hajtás miatt ami ott van kimorzsolódnak hamar..
15/16 A kérdező kommentje:
válaszolók, nektek hány pontotok volt központin?:)
2009. dec. 20. 19:15
16/16 anonim válasza:
Akarni akarhatnak a 2-es tanulók, biztos nem veszik fel őket. Leövey színvonalas suli és hiába voltam mindig kitűnő, még így is rohadt nagy a hajtás, a tanárok elég sokat követelnek. Nekem hozott pontom 50 volt, központi 72.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!