Milyen gimit javasoltok? Lazábbat vagy keményebbet, olyat ahol nagyon hajtanak? Bp-n
Nem vagyok budapesti, de a ráckevei hévvel eltudok jutni pestre 40 perc alatt. Nemtúl messzi, jó megközelíthetőségű gimibe szeretnék menni, viszont nemtudom milyen sulit válasszak.. keményebbet vagy lazábbat? tavaly évvégén egy négyesem volt, jó tanuló vagyok, viszont apáczai féle suliba nem szeretnék menni. amin eddig gondolkodtam:
- leövey klára gimn. IX. kerület
- nagy lászló gimn. XX. kerület
- jedlik ányos gimn. XXI. kerület (még nembiztos hogy felveszik a \'vidéken\' élőket.. szal ez kétes..)
- veres pálné gimn. V.kerület
első válaszoló:
szerinted miért undorító az apáczai?
NEEE gyere a Nagy Laciba.
Bár jó a közlekedés, én is HÉV-vel járok, 100 m-re van a megállótól a suli.
De valami borzasztó az egész. Egész nap nyomott a hangulat, be vagyunk zárva az épületbe és ami a legrosszabb, hogy nem történik semmi. Mondjuk a tanítás jó, jók a tanárok, de a suli koszos, undorító, gusztustalan.
Tehát még egy érv, hogy Leövey-s legyél (: Az jó suli.
Jedlikes vagyok. Toronymagasan a lehjobb=)
Tanárok nagy része jó arc, az egész suliban jó a hangulat, lehet ismerkedni, nem kell qrva okosnak se lenned.
És tele van szigetszentmiklósival, halásztelkivel, szigethalmival. És őket is szó nélkül felveszik=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!