Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen gimit javasoltok?...

Milyen gimit javasoltok? Lazábbat vagy keményebbet, olyat ahol nagyon hajtanak? Bp-n

Figyelt kérdés

Nem vagyok budapesti, de a ráckevei hévvel eltudok jutni pestre 40 perc alatt. Nemtúl messzi, jó megközelíthetőségű gimibe szeretnék menni, viszont nemtudom milyen sulit válasszak.. keményebbet vagy lazábbat? tavaly évvégén egy négyesem volt, jó tanuló vagyok, viszont apáczai féle suliba nem szeretnék menni. amin eddig gondolkodtam:

- leövey klára gimn. IX. kerület

- nagy lászló gimn. XX. kerület

- jedlik ányos gimn. XXI. kerület (még nembiztos hogy felveszik a \'vidéken\' élőket.. szal ez kétes..)

- veres pálné gimn. V.kerület

2009. szept. 29. 19:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a Veres Pálnéba jártam, szerintem eléggé korrekt suli
2009. szept. 29. 20:36
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
ne is menj az apáczaiba. én oda járok. undorító:S szerintem a jedlik nagyon jó suli. nem hajtanak agyon, de ismerek sok embert aki oda jár/járt és értelmesek, kulturáltak, de mégsem kockák.
2009. szept. 29. 21:04
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
a leövey jó. oda járok, közel is van hozzád. tanulási szintben neked való.
2009. szept. 29. 21:14
 4/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, hasznos mindegyik :) igen a leövey-t valszeg 1.-nek jelölöm meg!
2009. szept. 30. 21:37
 5/16 A kérdező kommentje:

első válaszoló:

szerinted miért undorító az apáczai?

2009. szept. 30. 21:38
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
második vagyok ne leszólásból, de a leövey egyáltalán nem olyan jó suli. nálunk csupa 3-mas tanuló ment oda. az apáczai azért undorító, mert a diákok azzá teszik. semmi élet nincs benne. még azzal se lehet rábírni az embereket egy kirándulásra, hogy nem kéne suliba menni. egyszerűen nem képesek egy e-mailt írni, h mennének kirándulni. a legtöbb ember sznob, akik voltak a suliban normális tanárok, azokat az igazgatóság már elüldözte. kb ennyi.
2009. okt. 1. 17:48
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

NEEE gyere a Nagy Laciba.

Bár jó a közlekedés, én is HÉV-vel járok, 100 m-re van a megállótól a suli.

De valami borzasztó az egész. Egész nap nyomott a hangulat, be vagyunk zárva az épületbe és ami a legrosszabb, hogy nem történik semmi. Mondjuk a tanítás jó, jók a tanárok, de a suli koszos, undorító, gusztustalan.

Tehát még egy érv, hogy Leövey-s legyél (: Az jó suli.

2009. okt. 5. 00:22
 8/16 anonim válasza:
100%
Én a Jedliket ajánlanám, voltam nyílt napon és nagyon nagyon tetszett!!!! a légkör is tök jó volt, meg minden!!:):)
2009. nov. 4. 16:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Jedlikes vagyok. Toronymagasan a lehjobb=)

Tanárok nagy része jó arc, az egész suliban jó a hangulat, lehet ismerkedni, nem kell qrva okosnak se lenned.

És tele van szigetszentmiklósival, halásztelkivel, szigethalmival. És őket is szó nélkül felveszik=)

2009. nov. 17. 16:10
 10/16 anonim válasza:
60%
Apáczais vagyok, és egyátalán nem undoritó. Kell tanulni az tény, de nagyon jófej emberek járnak ide. Jó a hangulat, és a tanárok többsége is rendes. Az épület az egyetlen amire azt mondható hogy undoritó, de az sem az csak régi, de ha ide jársz megszokod és már egész barátságos is.
2009. dec. 3. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!