Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van valami oka, hogy ilyen...

Van valami oka, hogy ilyen nehéz most az érettségi minden tantárgyból?

Figyelt kérdés
Az előző éviek könnyebbnek tűntek... Ha nem is minden tantárgyból,de minden évben volt valami könnyebb.
2013. máj. 8. 11:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most így visszaolvasva nem fejtettem ki eléggé, amit akartam. Tehát az a baj, szerintem, hogy nagyon sok olyan kérdés volt, ami jelenkor, vagy erősen kihat a jelenre, tehát a megítélése kb. politikai nézetek szerint változik. Nem tartoznak ide az én politikai nézeteim, de simán kinézem a mostani kormányból, hogy ezzel akarja a diákok nézeteit befolyásolni.
2013. máj. 8. 13:52
 12/19 Andizsuzsi ***** válasza:
Én most végignéztem a feladatsort. Melyik feladat okoztott akkora nehézséget a magyar társadalommal kapcsolatosan?
2013. máj. 8. 14:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem okozott nehézséget egyik sem, mivel forrásból ki lehetett találni, de a tananyag kb. 5%-a foglalkozik a jelenkorral, az érettséginek meg 20%.
2013. máj. 8. 14:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Csak, tudod, ha valaki becsületesen készül egy vizsgára, mert ne adj isten 90% fölé akarja megírni, akkor szerintem nem fer dolog sok olyan témába belekérdezni, aminél az elvárások nincsenek jól körülhatárolva.
2013. máj. 8. 14:14
 15/19 Andizsuzsi ***** válasza:

" olyan témába belekérdezni, aminél az elvárások nincsenek jól körülhatárolva"

Ezt nem értem.

2013. máj. 8. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Most már úgysem lehet mit csinálni

Legalább túl vagyunk rajta

2013. máj. 8. 14:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezen kár vitatakozni. Aki tisztességesen végigcsinálta az előző évi feladatokat, az látta, hogy mi vannak bent. A társadalom ismeret könyvet meg könyvtárból is ki lehet kölcsönözni és megtanulni, aki azt mondta, hogy nem tanulta. Úgyhogy nem kell keresni a kifogásokat. Na mindegy.
2013. máj. 8. 16:24
 18/19 anonim válasza:
Egyébként nem értem miért vannak kiborulva sokan hogy milyen nehéz volt, semmi jelentősége nincs a felvételi szempontjából.. Ha mindenki szerint nehéz volt akkor mindenkinek kevesebb pontja lesz ergo a ponthatárok is alacsonyabbak lesznek..
2013. máj. 8. 19:30
 19/19 anonim ***** válasza:
És mi van, ha nem mennek le a ponthatárok? Én kinézem... Azért ciki, ha pár ponton múlik az életed, mert az aktuális kormánynak éppen ezt támadt kedve játszani. Ha nem vesznek fel, akkor úgy is kimegyek külföldre, így csak adják alánk a lovat.
2013. máj. 9. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!