Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy középszintű matek érettség...

Egy középszintű matek érettségibe miért tesznek be gráfelméletet? Ez nem durva szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mert benne van a kötelező középiskolai tananyagban.
2013. máj. 7. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Az a durva hogy ilyenen problémázol.
2013. máj. 7. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha többet tudnának foglalkozni a tanárok ezekkel a "durva" tananyagokkal is, akkor nem lenne gond..... csak ugye nem tudnak, és itt a gond.
2013. máj. 7. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
ha jól tudom azt éppen kihagyhattad..
2013. máj. 7. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Benne van a tanementbe...

És nem durva.

Ha lenne időtök mindent átvenni órán akkor ezt is átvették volna. De heti 3 órában nem nagyon megy.

Nekünk volt az osztályban egy csoport aki heti 6-8 órába tanult 9.-től matekot. És ilyennel nem volt problémánk. Volt egy másik csoport akik rendes tanmenetbe tanulták. Tehát nem emelt óra számba és 10-11 be már érezhető volt a különbség mikor mi magyaráztuk nekik azt az anyagot amit mi még sose láttunk.

2013. máj. 7. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi is volt a gráfelmélet? Nekem kiment a fejemből milyen feladatok voltak.
2013. máj. 7. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Valami teniszmérkőzéses cucc, hogy hat gyerek volt és meg volt adva, hogy ki mennyit játszott.

Ezt kellett lerajzolni, a másik hozzákapcsolódó meg, hogy ha Andi az egyetlen mérkőzését Bonifáccal vagy kivel játszotta, akkor az lehetséges-e egyáltalán.

2013. máj. 7. 13:30
 8/10 anonim ***** válasza:
ja tudom de az nem nehéz csak józan parazti ész kell
2013. máj. 7. 13:38
 9/10 anonim válasza:

Hogyne, olyan durva, hogy majdnem összsz@rja magát az ember. -.-'

Semmilyen matek nem durva középiskolás szinten.

2013. máj. 7. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Gráfelmélet volt az érettségiben? xD XD Szerintem inkább csak vonalakat kellett rajzolni. A gráfelmélet ott kezdődik hogy Ramsey-elmélet, folyamok, Turán-tétel, négyszíntétel, szélességi-mélységi keresés etc.
2013. máj. 7. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!