Van itt olyan, aki egyáltalán semmit nem tanult az érettségire? Sem a 4 év alatt? Átmentetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 19:59
1/8 A kérdező kommentje:
Úgy nézem nem volt. :D
2013. máj. 5. 20:40
2/8 anonim válasza:
hát kizárt dolog hogy át menjél pl matek érettségin ha 4 évig nem tanultál semmit. magyart még egy ált. iskolás is letolja , meg talán törit is 2 esre na meg az idegen nyelvet is , azt nem tudom hogy infobol mit tanul egy ált iskolás de nyilván 4 évig jártál iskolába ergo vmi ragadt rád. érettségi miatt ne izgulj én annak idején szobelire se sokat tanultam xD
3/8 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok ez a lustaság. Magamhoz nem igazán tudtam hasonlítani, mert én tanultam rá.
2013. máj. 5. 21:03
4/8 anonim válasza:
én magyarra semmit nem készültem külön, legalábbis az írásbelire és ötöst kaptam két éve
5/8 anonim válasza:
A 4 év alatt nagyon minimálisat tanultam, az érettségire semennyit. :D Holnap kiderül, átmegyek-e.
6/8 anonim válasza:
Magyarból nem készültem semmit, amit tanulgattam a négy év alatt arra sem emlékszem, de mivel tudok olvasni és készülni fogok szóbelire, akkor is meglehet a 60 %, ha a szövegalkotáshoz egy betűt sem írok, szóval szerintem át fogok menni, méghozzá egész szép eredménnyel (magamhoz képest). Töriből sem tanultam halálra magam, de a négyes abból is meglesz.
7/8 anonim válasza:
Töriből gimnáziumban 4 év alatt egy betűt nem tanultam, soha, dolgozatoknak kb a 10% -át írtam meg, azokat is tippelgettem, órán zenét hallgattam és aludtam, szóval még csak véletlenül sem ragadt rám semmi..
Tanulni semmit nem tanultam a töri érettségire, nem is fogok, egyetlen reményem az atlaszban van, ha az nem lenne, akkor én halott lennék :D
8/8 anonim válasza:
Én tavaly érettségiztem, semmit nem tanultam a négy év alatt,és az általános iskolában sem sokat..bár én csak matekból izgultam, de sikerült az is, csak kettes lett, de nem baj..nem hiszem, hogy használni fogom a másodfokú függvényt meg hasonlókat, a többi jól sikerült, szóbeli előtt azért elolvastam pár tételt, egyiket sem húztam ki.. :D a választottam pedig biológia volt, azt előrehozottan csináltam meg 4-es lett..a többi nem lett rosszabb hármasnál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!