Hogyan készüljek fel a magyar érettségire?
Figyelt kérdés
A szövegértés ugye adott.
Viszont a fogalmazásnál már nehezebb dolgom van,mivel az elmúlt 4 év során össz-vissz ha két érvelő fogalmazást írtunk.
Az érvelésről tudnék írni csak ott is csűrik meg csavarják,hogy még nehezebben lehessen megérteni,hogy mit is kellene majd lapra vetíteni.
A verselemzésről meg fogalmam sincs,esetleg a költő költészetét ha belecsempészem illetve a vers tartalmáról írok az még mindig kevés.
A két mű elemzése meg borzalmas...Na az a végem.
Mit kellene átnéznem? Irodalmi példákat kell majd említenem!
Köszönöm!
2013. máj. 4. 07:36
1/2 anonim válasza:
Mondjuk nézd át a vers és novella elemzés felépítését és a helyesírásra kell nagyon odafigyelni.
2/2 anonim válasza:
én ez alapján éppen most elemeztem egy Móricz novellát:
nagyon jó kis mankó, 4 oldalt is tudtam így írni úgy, fogalmam sincs móricz életéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!