Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A debreceni egyetem Kossuth...

:Fruzs kérdése:

A debreceni egyetem Kossuth Lajos Gyakorló gimnázium gazdasági tagozatára (matek-töri) kit vettek fel 2013/14 tanév?

Figyelt kérdés
Lehet béna és fura a kérdés ,de engem ide vettek fel és már kiváncsi vagyok az osztálytársaimra!

2013. máj. 4. 19:57
1 2 3
 21/28 csokocsoko válasza:
100%
Amúgy a kossuthra éppen nem lehet mondani,h semmit nem ér,ez butaság,az ott végzők 98%át felveszik olyan egyemtemre ahová menni akar,ez talán véletlen?
2013. jún. 25. 18:33
 22/28 A kérdező kommentje:
Igen nagyon igazad van ,szinte az egyetlen olyan Gimi ahol kivétel nélkül szinte mindenkit felvesznek az 1.helyre.(fősulira+egyetemre)
2013. jún. 26. 16:14
 23/28 A kérdező kommentje:
És egyébként holnap jösz te is beíratkozni -reggel ?
2013. jún. 26. 16:15
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Hm, persze hogy fel, hiszen egy dolgozatot többször is megíratnak, ha gyengébbnek sikerült, hogy ne rontsa a gimi átlagát ! Így semmit nem ér az egész, nagy kalap szaar !!
2013. jún. 27. 22:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a fujjolókkal, majd megtapasztaljuk :) Én magyar-töris leszek! :)
2013. aug. 23. 20:46
 26/28 anonim ***** válasza:
50%

Figyeljetek már ti össze-vissza beszéltek...a Kossuth igenis egy jó suli, oké biztos vannak beképzelt emberek, bár én pont nem ismerek egyet sem, de a vidékiek sincsenek kitaszítva.

Egy jelenleg is Kossuthos diák

2013. okt. 1. 15:46
 27/28 spurii.*-* válasza:
Sziasztok! Elég régen volt új válasz, én most írok. Holnap megyek szóbelizni magyarból. Ha valaki látná ezt, az megírná milyen a szóbeli? :) Eléggé félek. :/ Hány ponttól vesznek fel kb.? Nekem a központin lett 66 meg viszek 50-et. Így van 116 és ugye a szóbeli lehet 50-et szerezni. Ha mondjuk 34-et szerzek szóbelin akkor 150 lesz, már van esélyem, hogy felvegyenek? :) Nektek mi a véleményetek? :)Egyébként én is faluról megyek és nekem az a véleményem, hogy aki tanulni akar és tanulni is fog az tud majd és ha valakit a szülei betettek mert protekciója van, az hiába bekerül, de ki fog hullani, mert ha nem tanul, akkor nem tud semmit és akkor hiába van anyuci meg apuci ők azon már nem nagyon tudnak segíteni. :) Nem gondolom azt,hogy ha valaki faluról jön, akkor hátrányban kell részesíteni, hiszen tudásban 100-szor okosabb is lehet.. :)
2015. febr. 19. 10:45
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Fruzsi, nem te lettél volna, ha nem teszed fel anno ezt a kérdést. :D Azért mostmár leírhatod, hogy mit tapasztaltál eddig! ;)
2015. márc. 25. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!