:Fruzs kérdése:
A debreceni egyetem Kossuth Lajos Gyakorló gimnázium gazdasági tagozatára (matek-töri) kit vettek fel 2013/14 tanév?
Figyelt kérdés
Lehet béna és fura a kérdés ,de engem ide vettek fel és már kiváncsi vagyok az osztálytársaimra!2013. máj. 4. 19:57
1/28 anonim válasza:
Elég lepukkant lett a gimi!! nyalis, pénzes csak a hírnév, ami van.
2/28 A kérdező kommentje:
Már vagy 2 éve éppen ez az hogy nem csak az elit szülők elit gyerekei kerülhetnek be ebbe a gimibe,hanem a teljesen átlagos gyerekek is! Én is egy teljesen átlagos munkával rendelkező szülők gyereke vagyok,és nem volt semmi ismeretség mégis bekerültem!
2013. máj. 11. 19:39
3/28 anonim válasza:
Persze, hogy be jut egy pár kívül álló gyerek,én is így tudom, de még mindig
ugyan olyan, mint volt, nem csak 2 éve !
4/28 A kérdező kommentje:
Ja és mostmár NEM EZ AZ AZ ISKOLA AHOVÁ A LEGOKOSABB GYEREKEK JUTNAK BE INKÁBB MOSTMÁR A fAZEKAS VETTE ÁT A SZEREPET.
2013. máj. 12. 16:07
5/28 anonim válasza:
Az előttem szólónak igazat adok !
De még a Refi is egy jó erős giminek számít!
6/28 A kérdező kommentje:
igen a Refi sem rossz!De egyébként az is érdekes,hogy az egyik barátnőm a Refiben angolon az ideiglenesben 31. volt ,míg a Bethlenben 78. ! Hiába szakközép felér egy gimivel!És ugyanez a helyzet a Vegyiparival is!Pl-sokkal nehezebb a vegyipari vagy a Bethlenbe bekerülni,mint egy csokonaiba vagy egy Refibe
2013. máj. 13. 16:18
7/28 anonim válasza:
Már bocs, de a Refit ne hasonlítsd a Csokonaihoz!:)
8/28 anonim válasza:
A vegyibe boldog boldogtalant fölvesznek (3-as tanulókra gondolok).
10/28 A kérdező kommentje:
Én nem hasonlítottam a Refit a Csokihoz,mert ég és föld a két suli!A színvonal és az oda járok tanulók között elég nagy különbség van !Egyébként azért ezt megcáfolom hogy a Vegyibe boldog boldogtalant fölvesznek,mert osztálytársamat 3,9-el nem vették föl,és egy másik ismerősömet 4.2-vel a 116.-ként vették föl(jelzem 120-at vettek összesen fel)
2013. máj. 14. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!