Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A debreceni egyetem Kossuth...

:Fruzs kérdése:

A debreceni egyetem Kossuth Lajos Gyakorló gimnázium gazdasági tagozatára (matek-töri) kit vettek fel 2013/14 tanév?

Figyelt kérdés
Lehet béna és fura a kérdés ,de engem ide vettek fel és már kiváncsi vagyok az osztálytársaimra!

2013. máj. 4. 19:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

A Kossuth gimibe, elég sok olyan gyerek jár akinek pedagógus,orvos stb.. valamelyik szülő.Így nyilván több esélye van a bekerüléshez. (biztosabb)

Na meg persze nem beszélve arról, hogy lenézőek.

Csak a hajtás megy !hogy megtudj felelni.

Úgy hogy elég gáz lett !!

2013. máj. 15. 20:11
 12/28 A kérdező kommentje:
úgy gondolom hogy egy orvos,ügyvéd,esetleg egy tanár ygereke attól hogy "berakják" a suliba,és hogy a szülei okos "fontos" emberek ettől még semmivel sem értékesebb,különb nálam.Mindig is voltak/vannak és lesznek ilyenek ,de engem nem érdekel.Úgy gondolom nem csak én leszek az egyedüli falusi gerek-és mivel egy elég nagyszájú csaj vagyok ,aki bárhol bárkivel szemben megvvédi magát,kiáll a maga igazáért-nem hiszem hogy engem ily módon "kiközösítennének" és lehet tényleg ilyen a gimi,de ez eddig is ilyen volt
2013. máj. 16. 14:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Már eleve, ha nagy szájúnak tartod magad, és vidéki is vagy.

Már kivagy fogva. " A tanyasi csajnak nagy szája van." És még ő játssza magát. Én javaslom fogd vissza magad, mert olyan környezetbe kerülsz, ahol neked nem sok szavazatod lesz !

2013. máj. 16. 18:24
 14/28 A kérdező kommentje:
úristen ! Nem tudom hogy te ki vagyí honnan veszed ezeket,de nem szeretem hogyha valaki ennyire rossz indulatú mint te....főleg hogy van egy jó bnőm ( 11 .es ) kossuth-ba jár.egyértelmű egy falubol származunk,ugyanilyen nagyszáju.stb ,soha nem közösítette ki senki .És mindig is teljes értékű tanuló volt ott!
2013. máj. 17. 19:08
 15/28 anonim ***** válasza:

13-as, igaza van bocsi.

Akkor is csak tanyasi liba maradsz !

2013. máj. 17. 20:35
 16/28 anonim ***** válasza:
6-os ! A Bethlen-be nehezebb bekerülni, mint egy Kossuth-ba.
2013. máj. 18. 10:21
 17/28 A kérdező kommentje:
Tanyasi liba??????? Azigen ....jó tudni hogy egy liba vagyok amúgy
2013. máj. 18. 17:23
 18/28 anonim ***** válasza:

Figyi!

Eleve máshogy közelítenek egy olyan emberhez aki falun nőtt fel. Ha még nagy szája is van, akkor régen rossz neki.

Tényleg fogd vissza magad, igaza van a többieknek akárhogy nem tetszik.. Lehet a faluban az ált. suliban te vagy a "kiskirály" vagy "agytröszt", de ezt a szerepet Debrecenben nem játszhatod. Már eleve a stílusod ahogy itt a fórumozóknak válaszoltál az is elárul 1-2 dolgot rólad.

Azt meg nem tudhatod hogy a barátnődhöz hogy állnak hozzá, csak az ő verzióját ismered.

2013. máj. 20. 21:08
 19/28 anonim ***** válasza:

18-as válaszoló így igaz ! Bennfentes a Kossuth gimi.

Semmit nem ér. Jobb egy Fazekas, Refi, Ady, Bethlen, mert itt megkapod amit kell (tudás).

Főleg ha "nagy szájú" a leányka, meg már a fellegekben jár, tényleg rossz lesz neki !

2013. máj. 27. 09:07
 20/28 csokocsoko válasza:
Én matek fizikára fogok járni,kár,hogy nem leszünk osztály társak :c megismerkedtünk volna itt xd
2013. jún. 25. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!