14 éves vagyok, eddig úgy volt jogi karra megyek, de most már inkább színművész vagy színésznő szeretnék lenni, a szüleim szerint is jobb! Milyen Gimnázium és egyetem szükséges?
Figyelt kérdés
A szüleim szerint hozzám inkább egy színművész vagy egy színésznői szakma illik hozzám,és most már belátom igazuk van.Hiszen nagyon jól meg az előadásmód, az énekhangon van mit javítani,de ha szükséges énektanárt fogadunk. Milyen gimnázium és egyetem szükséges ehhez? És először színházakban kell szerepelni? És milyen tantárgyak számítanak?2009. szept. 26. 13:07
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válasz sokat segítettek és már belátom a színészet csak egy hobbim lesz vagy amit a szabadidőmben csinálok.:) Szerintem maradok a jogvédelemnél vagy megpróbálkozom az orvoslással az is vonz:)
2009. szept. 29. 18:10
12/13 anonim válasza:
Örülök,hogy így döntöttél,a színészetet hagyd hobbinak,bár lehet,hogy csak rövid ideig fog érdekelni,mind pl.engem is scak néhány évig érdekelt komolybabban
13/13 anonim válasza:
14 évesen már így tudod hogy jogi kar? az durva de akkor olyan suliba menj ahol tanulni kell keményen mert nem fognak felvenni. színművészetire meg igaza van aki előttem írt. elég durván tehetségesnek kell lenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!