Mivan ha egy iskolába se vesznek fel? Szegeden lakok és ma tudtam meg hogy a Krúdyba és a Csonkába nem vettek fel pedig az ideiglenesen 23. voltam? Ha papíron kiküldik azon lehet hogy fölvesznek? Főleg 3as tanuló vagyok.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 20:27
1/14 anonim válasza:
Több helyre nem jelentkeztél?
Ha ahéten nem jönne meg a levél akkor
tényleg nem vettek föl
3/14 anonim válasza:
oda fognak fel venni ahol lesz hely de nem arra a szakra amit te akartál hanem ahol lesz hely ez a lényeg hogy nem te választasz :DD ez sajna így van
4/14 anonim válasza:
én úgy tudom körzetenként van egy "gyűjtőiskola" (általában szakközép vagy ilyesmi)amelyik köteles felvenni minden olyan tanulót, akinek nem sikerült sehova sem bekerülni. kijelölnek neked egy sulit és oda mész.
5/14 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg a papír senkinek az osztályból.
1.helyen Eötvös József
2.Krúdy ( itt 33. vagyok)
3.Csonka (itt 21. vagyok)
Csak az Eötvös nem rakta még fel a véglegest de a Krúdy és a Csonka igen de oda nem kerültem be.Előfurdulhat hogy azért nem mert már felvettek az Eötvesbe?
2013. ápr. 23. 17:37
6/14 anonim válasza:
Igen, az is lehet:)
Ha ismersz olyanokat, akik a másik két iskolában mögötted voltak az ideiglenes rangsorban, mégis felvették őket, akkor egyértelmű, hogy bekerültél az első helyen megjelöltbe! ; )
7/14 anonim válasza:
De ezek közül csak egy helyre fognak tudni fölvenni
(amit elsőnek jelöltél)
8/14 anonim válasza:
Pedig a "Csonkában" is jó helyen állsz
(Valahova csak bejutsz)
9/14 anonim válasza:
Az "Eötvös"-ben az ideiglenesen ott hanyadik voltál?
10/14 A kérdező kommentje:
208 az egész iskolából és 64et vesznek fel általánosra(van protekcióm is)
2013. ápr. 24. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!