Haláleset miatt jár a gyereknek valami felelésmentesség?
Figyelt kérdés
Nem családtag, csak szomszéd, de szinte családtag. Fél gyerekkorát náluk töltötte. Azóta, mióta megtudta, (ma dél körül) nem tud tanulni, zaklatott. Az már csak extra, hogy idén már meghalt a dédi, akit szintén nagyon szeretett, mai napig nem igazán dolgozta fel, de most az is előtört belőle, nyáron meg egy másik közeli hozzátartozó. Tanári etikettben van erre valami? Gondolom ilyenkor adnak valami felelésmentességet, vagy inkább írjak neki felmentést holnapra?2013. ápr. 21. 21:58
1/5 anonim válasza:
Kicsit kifogásnak érzem, de nyilván megoldható... Nekem is meghalt pár közeli ismerősöm, de ez nem merült fel bennem, hogy ok arra, hogy ne feleljek. De én már "rég" voltam iskolás...
2/5 anonim válasza:
Hát attól függ mennyi idős. Egy 18évesnek már lehet nem adnak de egy 8 évesnél ha megkéred a tanárt biztosan megérti...
4/5 anonim válasza:
ez nagyon tanárfüggő igazából...
5/5 anonim válasza:
Járni nem jár, adható, írj egy szép kérést az ellenőrzőbe, és ne azt írd, hogy szomszéd, hanem hogy a család jó barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!