Ösztöndíj osztatlan tanárképzésen?
Mint tudjátok a TTK-s illetve hiányszakokat képező ágazatokra ösztöndíjjal csábítják a diákokat. Én matek/fizikát, illetve fizika/kémiát írtam be jelentkezéskor. Gondolom a fizika/kémián a maximális 75e ösztöndíj fog járni, hiszen mindkettő hiánytárgy. Viszont a matek/fizikával kapcsolatban nem vagyok biztos, mert nem mindegy hogy 40- vagy 75 ezer (hasra ütés szerűen).
Szóval a kérdés, hogy valaki fel tudna-e világosítani, hogy matek/fizikára is jár-e a maximális ösztöndíj? Persze erre még jön majd a szociális és tanulmányi ösztöndíj is.
A 15. ezres ösztöndíjat nem bírja a suli kigazdálkodni, és 3 hónap csúszással küldik nem 75. ezret.
Erre majd akkor számíts ha megkapod, addig ne számolj vele.
Aha mint a tanári béremelést amit ismét elhalasztottak.
De legyen igazad.
csak 2000? Nem is nagyon van több... :D
Amúgy, jah eléggé beígérték, csak nincs róla semmi infó..
Elvileg 12500ft jár egy sima tárgyért. 25000 a természettudományi szakért. És 37500 a kiemelten hiány szakért.
Elvileg ilyen a matematika (Természettudományi, és hiány) a kémia, és a fizika. Biosz és föci 25 25 ezer.
Hát, elvileg adniuk kell... Bizakodj. Egyáltalán nem mindegy hogy most tényleg adnak e 75 ezret, mellé esetleg szociálist, és még tanulmányit a suli, aztán kapsz 110 ezret nettóba a suliért, vagy dolgozol 95 ezerért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!