Miért ilyen velem a tanárom? Mit tehetnék?
Én meg tudom érteni:S Ugyanez volt nálam a helyzet anno, amikor felsőbe mentem. Volt egy nagyon szemét nő (ő tanította nekünk a természetismeretet), a tesóm volt ofője, aki piszkosul utálta őt is, aztán ahogy engem kezdett tanítani engem is. Mindig ugatott velem, lehúzta az jegyeimet, megalázott mások előtt stb. Aztán egyszer csak már nem bírtam tovább elviselni, jól visszapofáztam neki, meg én is jól beoltottam. Aztán persze még ő volt megsértődve, ordibált meg mindennek elmondott. Aztán másnap meg jött az ofőm, hogy hallotta mi történt, hogy lehetek ilyen, és hogy teljesen meg van rökönyödve, Na, nekem se kellett több, megmondtam neki is a magamét, meg el mondtam neki, hogy milyen is a drágalátos kolléganője. Rá nem sokkal, már anyám is kezdett besokallni, és beszélt az ofőmmel. Elmondta, hogy nem én vagyok a hibás, még jó, hogy nem nyelem le, meg hogy milyen volt már a bátyámmal is régen. Szerencsére az osztályfőnököm neki hitt, úgyhogy biztos elbeszélgetett azzal a szeméttel. Igaz, továbbra is ki nem állhattuk egymást, de nem mert velem nagyon mocsok lenni, mert tudta, hogy úgy is megyek hisztizni, ha nem hagy:D
Szóval szerintem beszélj az ofőddel,te, vagy szüleid, mert ez így nem maradhat, ők viszont tudnak segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!