Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért ilyen velem a tanárom?...

Miért ilyen velem a tanárom? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,és van egy tanárunk aki most tanít minket második éve.Nincsenek nagyon barátaim,de nem szoktunk veszekedni se..De Ennek a tanának van úgy 1-2 lánykedvence és a többi lányt utálja..A fiúkat szereti csak..És engem meg utál..Ne mondjátok,hogy nincs ilyen hogy kedvence van meg ilyenek mert ez akkoris így van..Tudom hogy utál engem és még két csajt..De így hármunkat utál a legjobban..Van egy fiú az osztályban aki rohadt büdös..De komolyan,egész évben ugyanazok a ruhái meg minden..Én nem akarom bántani,nem is szólok be neki de télleg büdös..És a tanár meg mellém ültette..Óra végén meg a csaj aki mellett ült eddig a srác,megköszönte a tanárnak hogy elültette..Erre ő azt mondta: Hát igen..de ennek nem mindenki örül..és ott tök bunkón elröhögött rajta..Tavaly év végén pedig 4,8ra álltam és mégcsak meg se engedte hogy feleljek..Én mindig megadtam a tiszteletet neki,kussoltam egész órán de már elegem van belőle..Ma egész órán olyanokat állított rólam ami nem igaz,már mindenki engem piszkált és amikor látta hogy mindjárt sírok felszólított olvasni és már sírtam de még akkoris üvöltött hogy roszul ejtetted ki stb.. utálom..Már arra is gondoltam hogy inkább lógok és nem megyek be az órájára
2009. szept. 21. 16:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja egyépként 25 körüli a tanár szóval még fiatal is...
2009. szept. 21. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
szerintem nyeljed, ha jól veszem ki a leveledből ez az utolsó éved általánosban, most ha ebből négyes leszel nem hiszem, hogy a továbbtanulásodba kerül. Hidd el, nálunk gimiben ezerszer cifrább dolgok is történtek.
2009. szept. 21. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Mindenesetre ne lógj. Anyukádat küldd be, legalább megtudod, mi baja van veled. Rosszabb már úgyse lehet, de jobb igen, ha látja, hogy nem hagyod annyiban.
2009. szept. 21. 18:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Anyu egyszer tavaly volt bennt nála de a tanár annyit mondott h nincs baj velem stb.. jászotta ott magát de anyumnak már szerencsére leesett hogy milyen állszent..Azóta anyu nem is akar vele dumálni..Arról már nem is beszélek hogy nem tartja meg az órát,helytte kiszemel valakit akit egész órán csesztet...
2009. szept. 21. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Én meg tudom érteni:S Ugyanez volt nálam a helyzet anno, amikor felsőbe mentem. Volt egy nagyon szemét nő (ő tanította nekünk a természetismeretet), a tesóm volt ofője, aki piszkosul utálta őt is, aztán ahogy engem kezdett tanítani engem is. Mindig ugatott velem, lehúzta az jegyeimet, megalázott mások előtt stb. Aztán egyszer csak már nem bírtam tovább elviselni, jól visszapofáztam neki, meg én is jól beoltottam. Aztán persze még ő volt megsértődve, ordibált meg mindennek elmondott. Aztán másnap meg jött az ofőm, hogy hallotta mi történt, hogy lehetek ilyen, és hogy teljesen meg van rökönyödve, Na, nekem se kellett több, megmondtam neki is a magamét, meg el mondtam neki, hogy milyen is a drágalátos kolléganője. Rá nem sokkal, már anyám is kezdett besokallni, és beszélt az ofőmmel. Elmondta, hogy nem én vagyok a hibás, még jó, hogy nem nyelem le, meg hogy milyen volt már a bátyámmal is régen. Szerencsére az osztályfőnököm neki hitt, úgyhogy biztos elbeszélgetett azzal a szeméttel. Igaz, továbbra is ki nem állhattuk egymást, de nem mert velem nagyon mocsok lenni, mert tudta, hogy úgy is megyek hisztizni, ha nem hagy:D

Szóval szerintem beszélj az ofőddel,te, vagy szüleid, mert ez így nem maradhat, ők viszont tudnak segíteni:)

2009. szept. 21. 18:07
 6/7 anonim válasza:
82%
Én is így voltam egy darabig de feltaláltam magam, a sárga földig lehordtam úgy a tanárt hogy a fél tanári röhögött rajta, olyan beírást kaptam... de rohadtul nem érdekelt, azóta nem baszogat senki
2010. márc. 21. 16:40
 7/7 anonim válasza:
82%
4,8-ra nem engedett javítani? Arra nem is kell, mert az alapból 5-ös!
2010. jún. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!