Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van öletetek valami tanulási...

Van öletetek valami tanulási módszerre?

Figyelt kérdés
Tanulom az anyagot, de nem marad meg semmi! csak magolva tudom megtanulni, de az nem jó, mert ha belekérdeznek, nem tudom hol jártam, ráadásul osztályfőnök szóról szóra kéri vissza. nem tudim mit tegyek, érettségi előtt állok fogalmam sincs mit tegyek, hogy maradhatna meg! Történelemmel van bajom! Csak ezzel! Sajnos utálom is.

2013. ápr. 5. 15:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem a magolásnak nincs értelme. Aznap tudod, de egy héttel később már nem. Én úgy szoktam tanulni törit, hogy figyelek az órán, szinte minden megmarad. Otthon már csak el kell olvasnom egyszer-kétszer, utána a füzetbe vagy külön lapra kiírok néhány fontos eseményt, évszámot. Ezután pedig elmondom magamban a feladott anyagot. A tételeket is így tanulom, saját magam dolgozom ki és így nagyon sok megmarad belőle. Amúgy tv mellett tanulok, de nekem ez így bevállt.
2013. ápr. 6. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!