Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jogorvoslati lehetőségre van...

Jogorvoslati lehetőségre van lehetőség, ha egy dolgozat nem tükrözi az osztály színvonalát? Hol és hogyan álljunk neki?

Figyelt kérdés
Egész osztálynak 1-2 lett, alig pár 3 és 4, 5 nem is lett. Jogorvosleti lehetőség van? Panaszt tenni, vagy csak egyszerűen ha mindenki aláír az osztályból vagy hogy működik? Van, akinek eddig csak 5 volt, most meg ez 1. Hát érdekes... A tanár szeirnt mi nem tanultunk, de ez nem egy pont tanulós dolog volt, hanem érti, nem érti dolog.
2013. ápr. 4. 13:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

a hagyd

ahogy onmaga is irta nem megy neki a fizika, kemia.

ergo azok a targyak amiknel as alapok megtanulasa mellett gondolkodni is kell.

ugyanezen okokbol nem ment neki ez a szofajos doga se.

mellekesen kerdezo, ha lett 5 az azt jelenti hogy igenis el lehetett sajatitani a tananyagot...

de amugy felkeszitelek ra. nem leszel kituno gimiben. a seggeles ide nem eleg. meg kene tanulni hasznalni a fejed kulonben sokat fogsz szenvedni.

tudom. lattam. kituno volt altalanosban. a gimiben egesz delutan magolt es ok neha kapott 5-ost, de altalaban egy gyenge 4-es tanulo volt.

es allandoan tanult. iszonyatos volt...

mondjuk masok is ha jobb jegyet akartak olyan oraszamokat mondtak hogy tanultak hogy allandoan beparaztattak a baratnomet meg engem hogy baki ha ez tanult ra 5 orat tegnap es egy szros 3-ast szokott osszeszedni akkor a mi 2 orank este a delutani programjaink utan mire lesz eleg? Hat a csontnelkuli 5-re. Arra. Mert logikusan tanultunk. De aztan idovel ra is jottunk felesleges osszemerni veluk hogy ki mennyit tanult, nem az szamit... Meg eleinte hazudtunk is hogy tobbet de nah egymasnak bevallottuk hogy rohadtul nem...

Vagy a szunetes tanulasaim. Nah azok jok voltak. Senki se hitte el hogy akkor tanulom meg az anyagot csak az olyanok akik szinten kepesek voltak erre. Mondjuk angol szovegek tanulasanal mar elhittek mert volt hogy elotte tudtam meg hogy van felmondani valo :)

Tanulj es ne magolj!

Jobb ha most elkezded. Szar lesz igy a gimi. Az egyetem meg vegkepp.

Szoval as ilyen mernoki, jogi, orvsoi karokrol mondj le; mert ezeket lehetetlenseg bemagolni meg ha logikusan is gondolkodsz jo ido-management kell hogy vegigerj az anyagon...

2013. ápr. 5. 12:33
 12/12 A kérdező kommentje:

utolsó, nem lett 5-ös!!!!!!

Hát hogy kinek mi nem megy, nekem azt jelenti, hogy nem vagyok belőle full 5-ös. Ettől még fizikából 5-ös vagyok, kémiából 4-es.

Nem provokációt kértem, hogy mi voltam, mikor egyesek iskolába jártak. És? Nektek nem kellett ennyi baromságot megtanulni! Ennyi. Lehet itt mondani bármit, hisz aki ennyire utálja a fiatalságot, az úgyis mindig beleköt. És mindig a tanárnak van igaza, még akkor is ha nincs! Ha ennyire rosz jegyek születnek, a tanárok nagyrésze rászán még egy órát, elmagyrázza, és írat egy másikat. És vagy a két jegy átlegát írja be, vagy a jobb jegyet. De ezt mivel senki nem tudta, így nem mi voltunk a hülyék.

2013. ápr. 6. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!