Jogorvoslati lehetőségre van lehetőség, ha egy dolgozat nem tükrözi az osztály színvonalát? Hol és hogyan álljunk neki?
Azt kérte számon a tanár, amit tanultatok? Elmondta órán? Benne volt a tankönyvben? Megmondta, honnan lehet megtanulni? Ha igen, akkor hol van a probléma?
Mi az, amit nem lehet megtanulni csak megérteni? És ha így is van, jeleztétek a tanárnak, hogy nem értitek?
iLYenekben... vazze forgasd a nyelvtan munkafuzetedet is nehanapjan.
ha fel volt adva, fel volt adva. senkit nem erdekel hogy nem ellenoriztetek le. szerinted egyetemen egyaltalan atbeszelitek az egesz anyagot? nem. tessek lassek 120-230-ig olvassak el a konyvet. kov eloadas vegen lehet kerdezni ha valami nem vilagos.
amugy ha nem ertettetek akkor miert nem kerdeztetek? ha nem a tanartol akkor az osztalytarsaktol?
meg mi ez as ertem nem ertem dolog?
ird mar le kerlek a feladatot vagy fotozd le es tedd fel kepfeltoltes.hu-ra
hogy ertsui mirol van szo.
mert ki tudja lehet neked van igazad a vilag meg hulye.
de altalaban a konyvekhez irjak a munkafuzeteket...
Jesszusom. Szofajok. Mit nem lehet azon erteni? Bennevan a tankonyvben mellekesen leirva...
Az meg meg szep hogy nem ugyanaz a feladat van a munkafuzetben. Jol is neznenk ki ha ugyanaz lenne, mennyi gyoker felnottet nevelnenk aki gondolkodni se tud.
Amugy meg itt potyogsz a neten. Le mernem fogadni hogy online is talalnal vagy 100 ezzel a temaval foglalkozo leirast, magyarazatot es feladatot...
Az hogy lehuzza az atlagod igy esett. Ha nem tudsz magadtol gondolkodni ne vard hogy gimiben is kituno legyel... vagy max akkor ha seggelsz mint a kisangyal... de most kene megtanulni tanulni, logikusan gondolkodni es nem magolni...
Szofajok basszus.
Majd a massalhangzo-torvenyeket mennyire fogjatok szeretni, azt sose szoktak erteni pedig azok is tok gagyik par pelda alapjan meg lehet erteni...
Es igen, ilyen a vilag. Nem mindenbol lesz javitodoga...
Huhh, de nyomik egyesek... Oké, akkor miért írt mindenki olyan rosszat? Osztályszinten. Míg a másik osztályba, másik tanárral egyes se lett? Hmm? Ugyan ez a doga, ugyan olyan képességű emberekkel. Nem csak szófajok voltak, volt abba minden hülyeség. De ha ő így áll hozzánk nekünk se kell csendbe lenni az órán, meg ha a könyvből tanuljuk meg akkor minek bejárni? Nem elég, ha 3 hetente bemegyünk és írunk egy dogát? Ez nem a helyzethez tartozik, hanem a hozzászólásokra reagálva.
Nem hiszem, ha most ezt úgy elmondanánk a 8.-osoknak, akkor olyan felkapott lenne hirtelen az iskola. A létszám alig van meg, úgy variálták össze osztályösszevonásokkal, hogy meglegyen, és el tudjon indulni egy 20.000 fős városban a 2 db 9.osztály. Össz 45 fővel. Nekem elmenni másik iskolába semmibe nem telik, mert nagyjából még kelnem is akkor kéne... A 7:20-assal mehetnék, így meg minden másnap mennem kell 7:15-re. Akkor elmegyek oda, ahol nincs mindennapos tesi, mert azt utálom. XD nem vagyok sportrajongó. Vagyis ilyen sport. Lövészet, biciklizés, túrázás, horgászat, szeretem, de ilyen futkározás meg foci meg egyéb isten f...a nem tetszik. (jó, mondjuk ezt 3 nap alatt elintézném tartós felmentést, de nem nagyon van kedvem hozzá..., de ha nem adja meg a jobb jegyet most se akkor elintézem) Jeles tanuló voltam eddig, meg kitűnő. Úgyhogy nem vagyok túl hülye. Bár igy belegondolva ha a diszlexia papírt megszerezném... XD na nem, ennyire nem viszem túlzásba :D
lehetne már nyáriszünet, elég fárasztó év volt, no nem mintha halálra tanultam volna magam, sőt... Csak pont az bosszant, hogy erre a szarra is készülök, és persze hogy 1 lesz, mert ase tudjuk mi mit jelent. Törire, matekra, meg egyéb ilyen tanulós tantárgyakra meg egy betűt nem tanulva írok 5-öst, meg 5*-ost. Fizika kémia nem az erősségem, de azokból sincs 1. Míg magyarból életembe nem volt még. Tök mindegy, mert ha véletlen úgy lesz, hogy nem leszel jeles se érdekel nagyon, annyi, hogy egy fél osztályt pluszba elküldök innen. Aztán majd vonhatják össze magukat, meg küldhetik el a tanárokat.
De eelsődlegesen olyat szeretnék, amivel meggyőzzük a tanárt, hogy engedje javítózni. Ha egyből őt nem sikerül, beszélünk mi oszt.fővel, meg akár igazgatóval is, mert van a házirendbe olyan, hogy jogorvoslati lehetősége van a diákoknak, ha úgy érzik, sérült a joguk. Valamint olyan is van, hogy a hiányzókkal egyeztetni kell a szaktanárnak, hogy mit vettek. No itt ez sem történt meg. Amúgy nem egy rossznevű gimnázium. Ez a tanár nemrég jött ide. (pár éve, nincs még 4 éve itt)
A mássalhangzó-törvényekből 5-öst írtam, és abból nálunk is csak pár egyes lett, de az is ilyen síkhülye bukottaknak, akik melegedni járnak csak.
És arra egy betűt nem tanultam. Ennyi, és ez a bosszantó.
tehát mindenki nyomi, csak te nem, aki nem vagy képes megírni egy gagyi kis nyelvtan dolgozatot.
Hát gratulálok kedves! Igazán szép szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról.
Másrészt amíg itt nyavíkolsz, akár tanulhatnál is, hogy a következő dolgozatod jobban sikerüljön és ne kelljen a tanárt szidni azért, mert lusta vagy tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!